Craving sommarsallader? Fem livsmedelsbloggar att besöka nu

Det är lätt att komma i en läsruta. Jag gravtar alltid på böcker som handlar om mat i något avseende. (Min pojkvän skojar att han bara kan gå på en dag och hitta mig att läsa “en riktig bok”.) Samma sak händer med bloggar: Jag har mina beprövade favoriter och misslyckas inte ofta, eftersom det saknar tid mer än nyfikenhet. Men jag undersökte nyligen sommarsallader för ett skrivprojekt och upptäckte några vackra bloggar som jag inte hade känt förut. Dessa människor specialiserar sig på att utveckla fantastiska sallads recept. Klar att höra mer?

Sommarsallader kan vara en rolig sak, för det mesta är jag helt nöjd med att skära upp en mogen tomat och dousing den med lite olivolja. Eller skivar upp ett salladshuvud och drizzlar det med en god kärnmjölkförband. För mer involverade sallader älskar jag att göra en bra hackad sallad eller en hälsosam taco sallad, men i allmänhet enkelhet regler på sommaren när varan är så bra. Och när enkelhet reglerar, kan ibland tråkighet sätta in snabbare än det borde. Om detta också är fallet för dig, är dessa fem bloggar ditt svar för ett sommarsalatavbrott:

1. Kärlek och citroner: Jeanine och Jack är bakom denna vackra blogg som klarar av att chronicle crave-worthy sallader nästan varje vecka. Från en nyligen Edamame och Corn Succotash till en Grillad Panzanella med Poached Egg, det finns något för alla och alla slags dag eller humör. Med underbara bilder att starta.

2. Mina nya rötter: Den här bloggen är den verkliga affären för folk som söker solid näringsinformation om hela livsmedel, korn och näringspåverkan av deras kost. Skapad av Sarah Britton, en holistisk nutritionist, innehåller den här bloggen inte bara underbara recept (Caramelized Fennel and Goat Cheese Flatbread, någon?) Men insiktsfull och pedagogisk information om näring och fördelarna med olika livsmedel. Kolla in det.

3. Naturligtvis Ella: Erin Aldersons blogg har en tagline: Live Natural, Be Healthy, Eat Delicious. Och så är det. Efter år av att leva på snabbmat och titta på familjehälsokrisen bestämde Erin att hon skulle ändra kosten för att involvera mer hela mat och korn. Hennes hemsida kröniker några av hennes recept vackert, med sallader som Summer Farro Salad eller den här varma potatisalladens salat (mayo-fri!). Hint: kolla in sin del, Bulk Bins, för bra information om fullkorns matlagning.

4. Sprouted Kitchen: Om du inte redan är bekant med Sprouted Kitchen, är du ute efter en behandling. Härlig mat och foto duo Sara och Hugh Forte är kraften bakom denna fantastiska blogg (och snart bokad!) Med inriktning på helmat och näringsrik vegetarisk biljettpris. Medan du hittar ett väldigt balanserat tillvägagångssätt för matlagning (med en rättvis del av godis), är jag alltid inspirerad av Sara sallader. Hon tar dig från en enkel och mer traditionell Simple Tomat Burrata-sallad till en innovativ Biet Green Chopped Salad utan att blinka.

5. Bra saker växer: Jacquis uppdrag med sin vackra blogg är att skapa ett utrymme för “hela matrecept och de upplevelser som följer med att bara leva.” Hon och man Scott äger ett grafiskt designföretag i Stillahavsområdet och på fritiden gör du läckra sallader (och andra rätter, förstås). En ny Arugula, Wild Rice och Apricotsalad är på vår omedelbara radar.

Vilka är dina favoritmatbloggar för sommarsallader?

Relaterad: Picknickrecept: Brun risslaska med äpplen, valnötter och körsbär

(Bild: Naturligtvis Ella)