Costcos 100-Calorie Vodka Cocktail Popsicles är tillbaka

Det är dags att ta tag i solskyddsmedel och nyhetspoolen flyter, för sommarsäsongen har officiellt startat. Costcos boozy, 100-kalori vodka ispoppar är tillbaka till sommaren, och det är dags att ha lite kul.

Upphetsad att vara tillbaka i Costco för sommaren i valda CA, NV, AZ och CO platser … skål!

Ett inlägg som delas av Slim Chillers Inc. (@slimchillers) på

Dessa boozy popsicles från Slim Chillers kallas Skinny Freezers, och de är i grunden Freeze Pops för vuxna. De är långa plaströr fyllda med söta, frusna cocktails med cirka 8 procent alkohol. Alla som ser dem kommer att vilja försöka dem – även om det bara är för nyheten av det.

Enligt Slim Chillers hemsida innehåller dessa plaströr av rosa och gul is också “premium 8-gånger destillerad, kolfiltrerad vodka”. Du kan frysa dem och klämma innehållet i ett martini-glas om du vill vara snygg om det, men för det ultimata i återfödd barndomsnostalgi, kommer du att vilja suga iscocktailen direkt från röret medan du försöker undvika en hjärnfrys.

Njut av i påsen eller i ett martini glas. #slimchillers #freezeyourassoff #vodka #martini

Ett inlägg som delas av Slim Chillers Inc. (@slimchillers) på

Varje enskild 100-milliliter Slim Chiller motsvarar ungefär en halv standarddryck, enligt National Institutes of Health. Så de är inte extremt starka, men de är hårda nog att du vet att alkoholen är där.

Slim Chillers finns i fyra smaker: Appletini, Citron Drop, Watermelon Lemonade, och Cosmopolitan. Costco säljer olika förpackningar med alla smaker – vilket kan vara bra, om du inte hittar dig själv försök att tävla genom de goda smakerna innan dina vänner tar dem alla och lämnar dig fast med vattenmelon. (Eller med vilken du inte gillar. Personligen tycker jag att Citron Drop och Cosmopolitan låter som vinnarna.)

Sortimentet är nu tillgängligt i utvalda Costco-butiker i Kalifornien, Arizona, Nevada och Colorado. Om din Costco inte har dem, kan du köpa Skinny Freezers hos BevMo eller andra butiker eller online i enkla smaken 12 paket, även om de verkar vara i hög efterfrågan just nu.

Skulle du prova dessa frusna vodkais pops?