Cocktailpartier: 5 Hors D’œuvres & Cocktailparingar

Vi pratar mycket om att koppla vin och öl med mat, men vad sägs om cocktails? Dricker du drinkar med snacks eller med måltider – eller dricker du bara dem ensam? Om du dricker dem med en bit mat, har du parningar som du älskar? Här är några idéer för att koppla ihop cocktails med läckra mellanmål.

Vad gör en bra koppling av cocktail med aptitretare? Letar du efter komplementära smaker, färger eller texturer? Personligen letar jag efter relaterade smaker – en ananascocktail med örter för att para med mozzarella toasts; en skarp gin och tonic att gå med gurka-toppade kex.

Här är några idéer som verkar som om de skulle göra bra parning för en cocktailparty.

5 Cocktails med Hors D’oeuvres att matcha

Vattenmelon Mojito med Paella – Söt, salt, rökig och lite kryddig alla dessa smaker skulle fungera så bra tillsammans.

Gin och tonic med Gurka och räkor – Crisp, coola smaker. Dessa två recept var gjorda för varandra.

Margaritas med Smoky deviled ägg med grekisk yoghurt – Ja, du kan gå den uppenbara vägen och para en margarita med guacamole (prova den här grillade versionen) men varför försök inte något annat? Den smarta, salta stansen av margaritas skulle gå fantastiskt med dessa rika, rökiga deviled ägg.

Ananas Basilika Cocktails med Färska Mozzarella Toasts med kryddig örtolja – Basil parat med örtolja och mozzarella, för en sommarskaka på caprese sallad, i cocktailform. Du kan också para denna cocktail med dessa tomatmozzarella spettar.

Lemon Verbena och Orange Blossom Fizz med Cremeost och Arugula Toast Bites – En söt, herbed (potentiellt alkoholfri) cocktail kompletteras med krämiga men ändå lite kryddiga toastbett. Ett perfekt par från trädgården.

Vilka är dina favoritcocktail-snacks att gå med dina egna favoritcocktails?

Relaterad: En Cocktail Party för 20 för bara $ 140

(Bilder: Nora Maynard; Tro Durand; Elizabeth Passarella; Joanna Miller)