Carla Comfort Foods av Carla Hall

Vinkeln: Komfortmat är komfortmat, oavsett hur du kryddar det …. så varför inte krydda det?

Recept för just nu: Buttered Tarragon Ärter, Krabba och Kokosnöt Spenat Stew, Lax Teriyaki, Merguez Lamb Burgare Med Feta, Curried Potatis Samosas, Choklad Chai Sandwich Cookies

Vem skulle tycka om den här boken? Kockar uttråkad av vanliga och redo att prova något nytt.

Snabb fakta

Vem skrev det: Carla Hall

Vem publicerade det: Atria Books

Andra höjdpunkter: Carla Hall tar välbekanta ingredienser – potatis, lax, spenat – en i taget i den här boken. Först ger hon oss något vi kommer att känna igen, som krämig spenat, och sedan knuffar oss att applicera det i nya riktningar, som i en indisk palakpaneer eller en karibisk krabba och kokosnötspenatgryta. Denna inställning känns väldigt naturlig och organisk för mig; det är ett bra sätt att både börja lära sig nya saker att göra med våra samma gamla ingredienser och också att driva motvilliga ätare att prova nya saker.

Carlas entusiasm för matlagning är lika smittsam på papper som på TV (eller jag hör, personligen!). Det finns massor av nuggets information och inspiration att ta bort från varje recept, även om recepten själva känner sig väldigt användbar och genomförbar. Receptstegen är tydligt markerade; ingredienserna är bekanta och lättillgängliga hos alla välutrustade mataffärer.

Hitta boken på ditt lokala bibliotek, oberoende bokhandel, eller Amazon: Carla Comfort Foods av Carla Hall

Besök författarens hemsida: Carla Hall

Apartment Therapy Media gör sitt yttersta för att testa och granska produkter på ett rättvist och öppet sätt. Synpunkterna i denna recension är personliga synpunkter från granskaren och den här produktrecensionen sponsrades eller betalades inte på något sätt av tillverkaren eller en agent som arbetade på deras vägnar. Tillverkaren gav emellertid oss ​​produkten för provning och granskning.