Andrea Lynns 5 Favoritprodukter från Trader Joe’s

Vi är alla lite nötter för Trader Joe’s här; deras billiga, smarta vin samlingar misslyckas aldrig med att behaga, och deras billiga skafferi klammer är ofta mycket bra erbjudanden. Så när jag träffade Andrea Lynn, författare till en hel kokbok med Trader Joes produkter, var jag tvungen att ta reda på vad hennes favoriter var. Läs vidare lite om den här roliga kokboken, och se Andreas topp fem val på Trader Joe’s!

Först – en hel kokbok för Trader Joes produkter? Med tanke på hur ofta TJ roterar sitt produktval (vi hatar det när sakerna försvinner, aldrig återfinnas!), Hur praktisk är den här boken? Mycket, det visar sig. Andrea riktade den här boken mot högskolestudenter, med extremt enkla recept som syftar till att hjälpa till och med den nybörjare kocken lär sig att matcha sin shopping med sin matlagning.

Hon pekar på enkla, hälsosamma måltider som kan kastas ihop med bokstavligen fyra ingredienser, som linserna med kycklingskorv ovanför – en skål linser toppade med seared korv och vaknade bara lite med en kalkpressning. Hon tar hela mat och fasta ingredienser, och gör det verkligen, väldigt lätt att göra dem till en måltid med hjälp av en beredd produkt, som TJs Jarred Arrabiata sås. Den bästa delen är att även om den här boken är inriktad på Trader Joe, kan många av de ingredienser hon efterlyser finns överallt – inte bara Trader Joe.

Medan vi inte fokuserar mycket på beredda ingredienser tror vi att det här är ett fantastiskt sätt för unga kockar och högskolestudenter att börja lära sig rytmerna för shopping och matlagning och se hur du kan äta en måltid tillsammans med bara några billigt livsmedel.

Boken illustreras med en hel del bilder och söta linjebilder, och Andreas recept är smarta och enkla på bästa sätt.

Hämta boken: Jag älskar Trader Joe’s College Cookbook: 150 billiga och enkla gourmetrecept, $ 12.21 på Amazon. Av Andrea Lynn, publicerad av Ulysses Press.

Andrea Lynns fem favoritprodukter från Trader Joe’s

Skriva en kokbok som roterar runt allt Trader Joe gör en mycket välbevandrad på (ahem, beroende av) Trader Joe’s produkter. Det här är fem Trader Joe-objekt som du alltid ser i min kundvagn:

1. Trader Joe’s Mango and Cream Bars
Jag bor praktiskt på dessa på sommaren. Barerna tar konceptet av en creamsicle och tar upp några hak med den tropiska kombinationen av frusen mango och söt grädde. Plus, de är inte för stora, så att äta är relativt skuldfri (det är därför jag brukar hamna två gånger åt gången). Den enda nackdelen är att de är klibbiga, så du slutar inte med konst och hantverk.

2. Trader Joes solrosfrösmör
Jag har aldrig varit ett fan av rakt jordnötssmör. Jag har inget emot det införlivat i ett recept, men pb-till-mun-konsistensen av pb fungerar inte bara för mig. Så var jag glad över att upptäcka solrosfrösmör, som har en mjukare, mindre gummigropp, tillsammans med en mer mild smak. Jag slänger det på bröd för ett snabbt mellanmål, och jag använder den för att göra solrosfrösmörkakakor, som kan gå huvudet mot pb-cookies varje dag.

3. Trader Joe’s Savory Broth Chicken Flavour
Åh, hur älskar jag dessa praktiska paket. Lådan tar upp så lite utrymme i skåpet jämfört med motsvarande antal kycklingbuljongburkar, vilket väger mycket för någon som lugs deras matvaror hemma. Får mig inte fel – Jag gör fortfarande hemlagad kycklinglager från början för soppor. Men när jag behöver kycklingstock för att smaka ris eller såser, så är det vad jag når för.

4. Trader Joe’s Mandarin Orange Chicken
Det finns en anledning att Mandarin Orange Chicken är Trader Joes nummer ett säljande produkt – och det beror på att det är som om en kinesisk restaurang har satt upp butik i ditt kök. Häll de belagda nuggorna på ett bakplåt, koka i ugnen och kasta sedan med den bifogade apelsinsåsen. Servera med ris, och det är billigare (och smakligare) än att beställa. Ibland kasta jag även kycklingen i olika såser från Trader Joe’s, som deras General Tsao’s Stir-Fry-sås, och blanda med sauterade broccoli.

5. Trader Joe’s Chocolate-Covered Edamame
När någon först sa till mig att jag inte kunde sakna TJs chokladdäckade edamam var jag lite skeptisk. Men de smakar tio gånger bättre än de låter. Jag är i allmänhet en suger för den söta saltkombinationen, så dessa krispiga, salta torkade edamambelagda i mörk choklad slog definitivt platsen för mig. Det är en extra bonus att jag rullar i proteinet från edamamen. Det är det som jag säger åt mig själv.

* * *

Tack för att du besökte Andrea!

Besök Andrea: Andrea Lynns hemsida och matblogg

Relaterad: Spotted på Trader Joe: 5 Stora häftklammer för våra Pantries

(Bilder: Ulysses Press; Andrea Lynn)