Allt vi vet om Chrissy Teigens nya kokbok

(Bildkrediter: @chrissyteigen)

Förra veckan skrev Chrissy Teigen många bilder på Instagram där hon var på plats för sin kommande kokbok, som vi bara kan föreställa oss är en soppad uppföljare till cravings. Sedan dess har vi gjort lite snurrande över hennes sociala kanaler för att spåra så många detaljer om boken som möjligt. Här är allt du behöver veta om “Cravings Part Two.”

Skott # cravings2 !! Vad ska titeln vara!?

Ett inlägg som delas av chrissy teigen (@chrissyteigen) på

Cravings 2 är definitivt inte titeln.

Hittills är projektet namnlöst och uppmanar Chrissy att fråga henne 14 miljoner Instagram-anhängare för förslag på hennes senaste release-titel. (Att # Cravings2 hashtag är bara en spårare för hennes uppdateringar om bokens framsteg.) Så om du har en lysande idé, dela den i kommentarerna – hon kanske bara väljer den.

#BTS igår med detta underbara par �� # Cravings2 cookbook # Day4 ����������Makeup @ 1maryphillips | Hår @ laurapolko | #STYLEDbyMonicaRose assisterad av @alanavanderaa | @johnlegend stylad av @davethomasstyle

Ett inlägg som delas av M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) på

Det finns mycket mer outlandish poserar.

Kom ihåg Chrissys och Adams John Legends skarpa skott från cravings – som dem gräver i smaskiga mac och ost i fulländat formellt slitage – vilket ledde till en av våra favoritinstagramparodikkonton Black Chrissy Teigen? Oroa dig inte, de kommer tillbaka. Ett inlägg från kändis stylist Monica Rose avslöjar Chrissy i ett marabou nummer och, var fortfarande våra hjärtan, John i en tux.

Rubrik i den sista veckan av receptet som utvecklas för # cravings2 !!! Ni har varit så stor del av den här … Jag har älskat att se vad ni tyckte om att göra mest och lära oss vad ni vill ha mer av. Ni är grymma. Och jag saknar att lägga mat. Jag ska instagram mycket mer freaking mat och om du inte gillar det kan du suga det! Älskar dig. ����������������������

Ett inlägg som delas av chrissy teigen (@chrissyteigen) på

Bananbröd gör det till rampljuset.

Efter en episk skattejakt på Twitter för perfekt brunade bananer i Los Angeles-området avslöjade Teigen den handskrivna versionen av ett av hennes nya recept. Det är självklart bananbröd, men vridningen är att den ligger i en Bundt-pan!

Tester för den nya kokboken ����❤️❤️

Ett inlägg som delas av Vilailuck ไชย อุดม Teigen (@ pepperthai2) den

Det finns barnfoton i massor.

Det verkar som om Luna kommer att göra många cameos tillsammans med Chrissy i köket, krossa fingerlingpotatis på disken och till och med posera i en avokado-leotard. I ett skott fyller hon till och med sin lilla mun med Peppers vitlökssoppa.

Killar … @chrissyteigen stal min hund

Ett inlägg som delas av Aubrie Pick (@aubriepick) den

Och det finns gott om valpbilder.

Om du saknade det, tog Chrissy och John ett nytt tillägg hem: en valp som heter Pablo (eller Paul, de kan inte bestämma). Den rynkade lilla hunden kommer definitivt att presenteras, eftersom de flesta av Teigenens fotografering ägde rum i sitt eget hem, på soffan, i trädgården och till och med på golvet.

Nam Kaw ❤️

Ett inlägg som delas av Vilailuck ไชย อุดม Teigen (@ pepperthai2) den

Peppers inflytande kan vara större än någonsin.

Chrissys mamma, Pepper, hjälpte inspirera och finjustera recept för cravings. Men nya inlägg pekar på ännu fler familje recept, som Hunan-stil kyckling och ris och perfekt styled Nam Kaw (krispig stekt rissallad).

En lil ‘av alla att komma in # cravings2 @chrissyteigen ��. Otroligt besättning här medför Chrissys mat till liv. @kiracorbin @aubriepick @fannyfoodstyle @ msquinn1002

Ett inlägg som delas av adeenasussman (@adeenasussman) den

Du behöver en A + -panna.

Receptutvecklare och kock Adeena Sussman, som arbetade med Chrissy on cravings, delade några förhandsvisningar av rätter de har samarbetat på, bland annat en pan-seared kyckling och någon form av rostade grönsaker. Båda ser söta ut som helvete och sizzling i en vacker, djup stekpanna. Om du vill återskapa dessa starka måltider, verkar det som om du kommer att behöva uppgradera eller gräva ut det pålitliga gjutjärnet.

Sista dagen i kokboken skytte !! ❤️❤️❤️ till @aubriepick @monicarosestyle @ 1maryphillips @laurapolko @patrickta @jenatkinhair @adeenasussman @fannyfoodstyle ahhhhh så många fler människor

Ett inlägg som delas av chrissy teigen (@chrissyteigen) på

Det är slated att träffa butiker tidigt nästa år.

I en intervju med Refinery 29 avslöjade Teigen hennes spelplan för sin andra bok. “Jag ska försöka knocka ut en massa recept, gå på tur med John och Luna, bo på den här resebussen och kom tillbaka, gör några fler recept, skjut kockboken och ta det ut för alla i början av nästa år. ” Genom denna vaga tidslinje kunde vi förbeställa boken före årets slut. Håll tummarna!