9 sista minuten Halloween kostymer du kan göra med en T-shirt

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

Så bestämde du dig för att vänta tills i dag att räkna ut din Halloween kostym. Kanske har du varit upptagen, eller kanske har du inte hittat något som talar till dig. Men tiden är upp! Det är därför vi har avrundat de roligaste, enklaste kostymerna vi kan komma med som kräver bara lite mer än en T-shirt för att göra.

1. Instant Pot

Instant Pot är så varmt just nu, så varför visar du inte ditt engagemang för multi-cooker och klär sig som en för Halloween? Allt du behöver göra är att skriva ut “Instant Pot” -logotypen och avskurna “Pot” -delen. Fäst sedan “Instant” bitar av papper till en gammal skjorta och bära runt en minipanna med dig hela natten.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

2. Candy Dots

För den här kostymen behöver du 15 halva styrofoamcirklar som du sprayar färg i olika färger (blå, gul, magenta.) Därefter lim du styrofoammen till en vit T-shirt.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

3. Stekt ägg

Klipp ut gula och vita cirklar med papper eller filt för att skapa något som ser ut som ett stekt ägg. Knappa ägget till din tröja! Om du vill gå som ett “deviled ägg” bär bara några djävulens horn.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

4. Spaghetti

För den här kostymen behöver du en röd skjorta, brun pom-poms och en gård eller så med 4-tums naturfärgad päls upholstering frans. Börja fästa kanten med varmt lim ungefär halvvägs upp på skjortan och arbeta uppåt så att kanten kan ligga ovanpå sig själv. Wrap en del av kanten runt halsen (ingen anledning till varmt lim här) för att skapa en spaghetti halsduk. Därefter limma de bruna pom-pomsna eller “köttbullarna” runt kanten.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

5. Bara här för Boos

Det här är den enklaste kostymen på gänget. Skriv “Just Here for the Boos” på ett papper och klistra eller lim det på din tröja.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

6. Pop-Tart

Det blev lite kallt när vi tog bilder, så vi valde en beige Tröja istället för en skjorta, men du gör det. För den här kostymen bifogar du bara en blomma av rosa filt till en beige tröja och sedan lim lite pom-poms till skjortan för att göra “strövar”.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

7. M & Ms

Denna kostym är perfekt för par eller vänner. Få en tröja som efterliknar en M & Ms-färg, sedan med vit tyg, skär ut en “M” i M & Ms-teckensnittet och fäst på din T-shirt.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

8. Starbucks

Pin ett gäng guldstjärnor och en dollarräkning på en vanlig T-shirt. Ta-da! Du kan också dricka en pumpa Spice Latte vid vilken fest du kommer till och ingen skulle döma dig för det.

(Bildkredit: Rachel Joy Barehl)

9. Hot sås

Vem behöver en “sexig” Halloween kostym när du kan vara varm? Skriv ut och orden “het” eller “eld” och fäst dem på en ljusfärgad orange eller röd tröja. Därefter bli kreativ och skriv din favorit ostiska pick up line och fäst den också på tröjan.

Vilken T-shirt kostym är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna!