9 Awesome Bloggers Dela deras Favorit Spiralized Recept

(Bildkrediter: Damn Delicious)

Har du tagit zoodle feber än? Kanske försöker du bara äta lite friskare, kanske du bara verkligen älska dina grönsaker – på något sätt, grönsak nudlar är ett bra svar på båda dessa behov. Vi har pratat ganska mycket om spiraliseraren nyligen på Kitchn, inklusive recensioner av tre spiraliserare, skäl att föra spiraliseraren i ditt kök och några bra recept (jag älskar det här gurka receptet).

Letar du efter inspiration till din nästa zoodle middag? Jag räckte ut till några av mina favoritbloggar som har spiraliserat recept på deras hemsida för att få sina rekommendationer. Majoriteten av dessa recept involverar spiraliserad zucchini, men det finns några som använder andra grönsaker, som gurka, broccoli stam, morot och lök.

(Bildkredit: Gimme Some Oven)

1. Zoodles Marinara från Gimme Some Oven

Om du älskar en tröstande skål med spagetti, är det här ett bra recept att prova. Istället för traditionella spaghetti nudlar, använder Gimme Some Oven spiraliserad zucchini.

(Bildkrediter: Skinnytaste)

2. Spiraliserat Shanghai nötkött och Broccoli från Skinnytaste

Jag älskar att detta recept använder hela broccoli – både floretterna och stjälkarna. Stammarna spiraliseras för att skapa nudlar, och hela skålen är täckt av en läcker hoisinsås.

(Bildkrediter: Klämma av Yum)

3. Spicy Sesam Zoodles med Crispy Tofu från Pinch of Yum

Det här receptet innehåller zucchini nudlar i en tjock, kryddig sesamsås med krispig tofu. Såsen är den mest utarbetade saken i receptet, men det är så värt den extra ansträngningen.

(Bildkrediter: Ät själv Skinnny)

4. Zucchini Nudlar med Creamy Avocado Pesto från ät dig själv mager

Allting är bättre med avokado, och dessa nudlar är inget undantag. Receptet är lätt att förstå – ta ett vanligt hemlagat pesto-recept, tillsätt lite avokado och sätt blandningen över en säng av spiraliserad zucchini.

(Bildkrediter: Damn Delicious)

5. Kyckling Zoodle Soup från Damn Delicious

Detta recept är perfekt för när du behöver något tröstande men hälsosamt. Zucchini nudlarna får kokas i bara tre till fem minuter så de är heta, men behåller fortfarande lite konsistens.

(Bildkredit: Ärter och kritor)

6. Söt och sur Thai morot och gurka Nudelsalat från ärter och kritor

Denna krispiga sallad kombinerar två olika grönsakspudlar: morötter och gurkor. Det här är den typ av sak du vill göra på en varm dag när du inte har någon intresse av att slå på spisen eller ugnen.

(Bildkredit: Inspiraliserad)

7. Italiensk kakadinpasta sallad från inspirerad

Denna bloggare är i grunden drottningen av spiraliserade recept. Hon är författare till två kokböcker som är dedikerade till spiraliserade recept (en som bara kom ut!), Så när hon berättar för dig att detta är en av hennes favoritrecensioner på heltid, behöver du lyssna på.

Jag tror att det här receptet skulle vara perfekt för alla pottar du har kommit upp – det är superklumpigt och uppenbarligen väldigt vegetabiliskt framåt.

(Bildkrediter: Diethood)

8. Stir-Fry Zucchini Nudlar från Diethood

Jag älskar att detta recept använder både spiraliserad lök och zucchini. Båda grönsakspudlarna kastas i wok med sojasås, teriyaki sås, vegetabilisk olja och sesamfrön. Det tar dig 20 minuter att göra.

(Bildkredit: Bara en smak)

9. Skinnig räka Scampi med Zucchini Nudlar från bara en smak

Denna twist på ett klassiskt recept ersätter olivolja för smör, och använder courgetter istället för nudlar. Denna måltid kommer att samlas på bara 20 minuter – det mesta av prep är att spiralisera zucchini.