11 Grown Up Cocktails Utan Alkohol

Kanske spenderar du fortfarande lätt, eller kanske gillar du inte bara att dricka så mycket. Hur som helst kan det vara svårt att hitta alkoholfria cocktails som har komplexa smaker och känna sig vuxna. Så när du planerar din Alla hjärtans dag firande överväga dessa blandade drycker som hoppa över alkohol men är fortfarande lika festliga:

Basil citron sirap: en bra start för massor av drycker. Blanda i lite bubblande vatten, ett streck med tranbärsjuice och lite färsk basilika eller blanda den med lite meyer-limonad för en tårtapparat.
Stormig måndag: ta på Mörk och Stormig, blanda Ginger-öl med lime och bitter.
Lemon Verbena och Orange Blossom Fizz: blandar en av våra favorit smaker, citron verbena, med lite något exotiskt. Om du inte hittar någon verbena, prova en citron verbena tisane eller infusion och låt svalna, blanda sedan det orangefärgade vattnet med det.
Blackberry och Elderflower Spritzer med Mint: använder färska bär, några bubbla och du kan göra det så söt eller surt som du vill.
La Boheme Noir: en blandning av svart te och lavendel infunderad honung
Classic Shirley Temple med en vridning: Använd en ny DIY-grenadinsirap blandad med en bit av kalk för att ta sötma ner ett skår.
Faux Mojito: Använd en vanlig mojitoprecept, släpp ut alkoholen och se till att du använder mycket färsk mint.
Coco Cola: den här använder kokosmjölk, koks och limejuice i en cocktailskakare.
Sofistikerad Lady: En inte för söt mocktail med en muddad, saltad gurka, skakad över is med tranbärsjuice, limejuice och enkel sirap, sedan filtrerad och serverad över is.
Söt och Salty Limeaid: inte för alla, den här saltta traditionella limeaiden är populär i thailändska restuaranger men är en förvärvad smak.
Meyer Lemon Sangria: använd den vinter citrus med några mogna äpplen för att skapa en alkoholfri sangria.
Prova en buske: det är i grunden drickbart ättika och smaken komplexitet hjälper verkligen att få det att känna sig mer som en vuxen dryck. Se några recept för att skapa din egen buske här.

Och kom ihåg, för en extra dimension kan du använda lönnsirap i stället för en enkel sirap eller du kan infilera din enkla sirap för att ha smaker som citron verbena och rosmarin.

Och om du inte är redo att blanda drycker, prova ett av dessa färdiga alternativ till inga alkoholhaltiga drinkar.

(Bild: Faith Hopler)