10 saker att äta – även när det är för varmt att äta!

När sommartemperaturerna börjar klättra känner vi ofta inte särskilt hungriga. Temperaturen ytterligheterna av heta sprängning utomhus och frysning luftkonditionerade inomhus tar ibland vår aptit. Här är dock tio bra mellanmål för för när du känner att det är för varmt eller ens att äta!

1. Kyld hårdkokt ägg: De är små, lätta att konsumera och packa en massa protein. Tillsätt ett strö salt och du är helt klar.

2. Smoothies: Det ultimata kärlet levererar vad som helst näringsämnen du behöver för att hålla dig hela dagen. Även om smoothiebutiker säljer dig löjligt stora portioner, är en liten 12 uns tillräcklig för att få lite allvarlig näring utan att lämna dig med en kraftig mage.

3. Frysta druvor: Det finns en svår kultföljd för denna enkla mellanmål, bara kasta varje gäng druvor rakt i frysen. Slutresultatet är något som kräver tuggning och har en trevlig tang utan att vara en mjölkbaserad efterrätt eller mellanmål.

4. Kall Nudelrätt: Det kan vara Soba eller några bukhudnudlar, men på något sätt kan du skapa såser med stor smak och leverera dem på ett skarpt, coolt sätt. Kolla in mer kalla nudlarätter här.

5. Glass: Även om det kanske inte erbjuder något näringsligt, är det fortfarande dags att snacka för många som stirrar på höga temperaturer i ansiktet. En cool skål med nästan vilken smak som helst är vanligtvis mer än välkommen (även om det bara är frukost!).

6. Vatten: Även om du inte äter vatten (även om vi har bott i några städer vi svor vi gjorde), är det ett bra sätt att kyla ner dina insidor och släcka hungern för en liten stund tills du är redo att konsumera en riktig måltid i stället för snacking.

7. Spicy Foods: Många kommer att berätta för dig att en god och kryddig karry (indisk eller thailändsk) är vägen att gå eftersom den gör att du svettas. Vi är fortfarande inte 100% säkra på vetenskapen bakom denna metod, så om det fungerar för dig, okej, om inte, se nummer 5!

8. Jerky: Även om det finns massor av färsk frukt som är tillgänglig under den svällande värmen, kanske du inte alltid vill ha sockret (även om det är naturligt) som följer med det. En nibble av hemlagad jerky är ett bra alternativ, plus ger dig något ämne till skillnad från några av de andra alternativen ovan.

9. Vattenmelon: Växande, söndags middag på sommaren var 1/4 eller 1/2 av en vattenmelon och en sked. Vi är inte säkra på om det var den snygga melonen som gjorde oss känna sig bättre eller ätprocessen där vi fick ett prisbelopp på oss under processen, men på något sätt är vattenmelon smutsigt och saftigt utan att ha blåsat ut en mixer!

10. Vårrullar: Vi måste säga framför att någon mat som är formad som en burrito är en vinnare i vår bok, men när sommarsolen värmer upp är vårrullar en lätt maträtt att kasta ihop, speciellt om du tar några minuter att göra förberedelserna före tiden. Lägg till ditt val av protein och du har en komplett måltid utan att lägga till någon värme!

Har du en att lägga till i listan? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Relaterad: 7 sommar godis på 7 minuter eller mindre

(Bild: Flickr medlem Stevendepolo licensierad för användning av Creative Commons)