10 fantastiska bloggare delar deras mest populära långsamma kokarrecept

(Bildkredit: Creme de la Crumb)

Medan långa kokar är helt bra att använda året runt börjar folk bli glada över att använda den här trendiga apparaten under hösten. Långsamma maträtter ger värme och komfort, och är i allmänhet tidsparare. De är perfekta för grytor, soppor och enkla kyckling middagar. De är också lätta att rengöra.

Letar du efter inspiration till din nästa långa matlagare? Jag frågade 10 populära bloggare att dela de bästa långsamma kokarrecepten från sina webbplatser. Jag blev inte förvånad över att finna att mycket recepten slutade med att vara enkla kött-tunga recept. Det finns också några läckra soppor och en tre-ingrediens dessert som låter som magi.

(Bildkrediter: Damn Delicious)

1. Slow Cooker Honung Vitlök Kyckling och Veggies från Damn Delicious

Det finns ingen matlagning eller sautéing som händer i detta recept innan du lägger allt i långsam spis. Dumpa bara grönsaker, kyckling och sås i långsam spis och du är helt klar.

(Bildkredit: Matlagningsklass)

2. Slow Cooker Chicken Fajitas från Cooking Classy

Det är inte förvånande att fajitas skulle vara en av de mest populära recepten för långsam spis. Om du lagar mat på lågt är det bra att gå i åtta timmar, vilket är perfekt för en veckodagsalternativ.

(Bildkredit: Creme de la Crumb)

3. Slow Cooker Broccoli Beef från Creme de la Crumb

Bloggen bakom Creme de la Crumb säger att detta recept är bättre än takeout. Det finns inte massor av ingredienser som går in i denna maträtt, så det är ett bra alternativ för när du behöver förbereda något snabbt.

(Bildkredit: Carlsbad Cravings)

4. Best Slow Cooker French Dip Sandwiches från Carlsbad Cravings

En snabb sökning på Pinterest för “slow cooker recipes” visar dig massor av recept från Carlsbad Cravings. Jag tyckte det var väldigt intressant att det här smörgås receptet var det mest populära långsamma kokarreceptet på platsen. Har du provat det?

(Bildkrediter: Well Plated)

5. Slow Cooker Broccoli och Ostssoppa från välpläterade

Den andra blir det lite kyligt ute, den här cheesy soppen behöver vara i din långsamma spis. Det är oftast en set-it-and-forget-it typ av måltid, men du måste blanda det efteråt för optimal struktur.

(Bildkredit: The Magical Slow Cooker)

6. Kryddad kyckling, potatis och gröna bönor från The Magical Slow Cooker

Kyckling och grönsaker slår igen med detta långsamma kokarrecept. Vinaigrette som hälls över kycklingen gör receptet lite mer speciellt.

(Bildkredit: Foodie Crush)

7. Slow Cooker Thai Chicken Soup från Foodie Crush

Jag har sett det här receptet flytande runt internet för ett par år nu. Det verkar vara i nästan varje långsam kokare (Kitchn presenterade även den 2013). Detta recept verkar super tröstande för vintern med alla kryddor och kokosmjölk.

(Bildkrediter: Honey Garlic Chicken Lips from Diethood)

8. Crock-Pot Honung-Vitlök Kyckling från Diethood

Denna kyckling är täckt av honung, sojasås, sesamfrön och en hel massa kryddor. Jag tycker att det här skulle vara bra med några rostade grönsaker eller en enkel salladsalad.

(Bildkredit: Slow Cooker Gourmet)

9. Slow Cooker Buffalo Chicken Chili från Slow Cooker Gourmet

Detta recept har tre mycket viktiga saker som pågår som gör det super populärt: Buffelsvinge sås, kyckling och en långsam spis. Det är en trifekta som ingen kan motstå – inte ens du.

(Bildkrediter: 365 dagar långsam matlagning)

10. Slow Cooker Peach Cobbler från 365 Days of Slow Cooking

Du behöver bara tre ingredienser för att göra denna skomakare. Det är allt! Persikor, kakablandning och smör. Självklart kommer detta recept att vara super populärt – det är bara för lätt att göra.