Vodič za okuse pop rocka

(Slika: Samantha Bolton)

Dugo prije, stavio sam je u glavu da isprobam svaki pojedini okus Pop Rocksa kao službu za nedostatnom publici, a danas se taj san ostvaruje. Ako vam je detaljni opis Pop Rocksa s okusom grožđa ono što tražite ili vam je ozbiljno potrebna Pop Rocksova preporuka novog eksperata, moji prijatelji, došli ste na pravo mjesto. Ovo je posljednji vodič koji ćete ikada trebati na kanonu Pop Rocks okusa.

Što su pop rock?

Ovaj patentirani tretman, koji potječe iz divljih vremena kasnih 70-ih godina, je oblik rasplinjavajućeg tvrdog bombona, odnosno točnije mješavinu šećera koji se prenose ugljičnim dioksidom. Plin se unosi u slatkiše tijekom procesa postavljanja i ostaje zarobljen tamo dok se ne oslobodi kad se slatkiš otopi u ustima. To zvučni pop i fizz koji se javljaju kada odbacite nekoliko špilja Pop Rocks je sve zarobljeni plin koji bježi od bombona dok se topi.

(Slika: Samantha Bolton)

Zašto je lažna trešnja uvijek? ton Izvorni okus?

To je upravo ono što sam se pitao kad je otvorio ovu vrećicu – i lažna višnja to jest. Od boje do mirisa prema ukusu, to je sve promašaj okus trešnje bez ikakvog štetnog zraka kašlja. Znači u osnovi, oni su je prikovali. Ako volite slatkiše trešnje i želite da okus u obliku komadića šećera koji se upijaju u ustima, nećete biti razočarani.

(Slika: Samantha Bolton)

Ako je Walter White napravio Pop Rocks, oni bi bili Tropical Punch

Do 2008. godine vjerojatno ne biste dvaput razmišljali o tome da vam ovaj plavi tanki kristal izbaci u vaše ruke i baci ga natrag s veseljem. Nakon 2008. godine, Razbijanje loše možda je to promijenilo za vas. Ipak, ovi akvarijski Pop Rocks ne mogu zahtijevati nikakav pravi ukus tropima, ali ovdje postoji nešto intenzivno voćno. Možda možda ananas? Da budem iskren, osim općeg priznanja generičkog voćnog okusa, ananas je sve što imam – i to je dobro s tim!

  Kako narediti grško-slane kokoši in krompirja

(Slika: Samantha Bolton)

Električna polja jagoda zauvijek

Znate one bombone od jagoda zamotane u celofan koji nalikuje jagodama? Pa ako biste ih ulijevali ugljičnim dioksidom, imali bi ovaj okus Pop Rocksa. I da dajem rekvizite gdje su potrebni rekviziti, sretno ću priznati da sam to zahvalio standardizaciji lažnog okusa jagode.

(Slika: Samantha Bolton)

Ako volite vinovu lozu, to su za vas

Prije nego što razgovaramo o ovim Pop Rocks, moramo razgovarati o soda od grožđa, čiji okus nalazim opasno slično Dimetapu. Jesam li ja jedini? Taj lažni okus grožđa može računati na sljedeće dvije stvari kao svoju uštedu milosti:

  1. Ugljični dioksid, što dokazuje okus ovog bombona.
  2. Ovaj soda plutajući lonac sam zamislio kao ludi znanstvenik natrag u moje bolje domove i vrt dana.

(Slika: Samantha Bolton)

Ja sam bio iskakanje, lubenice

Do sada je ovaj test umorio moj jezik (i okusne pupoljke), ali lubenica ga je vratila u život. Ove stijene bile su sočan? Pitam ovo jer sam mogao biti previše duboko u pop-rock županiji da kažem sigurno, ali uživao sam koliko je ovaj okus simulirao sokovnost aktualnog lubenice. Ako vam se sviđa Blow Pops ili Jolly Ranchers koji okus poput lubenice ili u vlasništvu Lip Smackers lubenica sjajilo za usne, ovo je vaš okus.

(Slika: Samantha Bolton)

Kada je šećer začinjen kao okus više šećera

Kakvo je vrijeme biti živ! Samo da bude jasno, ovaj okus pop rocka doslovno je šećer okusom poput više šećera. Nakon što dobijete početni užas, uživajte u predanosti temi pamuka bombona. Od ambalaže do bombona boja do okusa, to vrijedi i za pamučne bombone kroz i kroz. Bio sam zadivljen samo kontinuitetom.

  Recept: Sweet Nutella Puffs

Jedna opomena s tim okusom je kako jasno pokazuje da Pop Rocks izgledaju kao šljunak koji kupujete za ribljaste spremnike.