Što mogu kuhati bez peći ili peći?

P: Pomozite! Protekla dva tjedna, zgrada moje kuće imala je bez plina, što je peć i peć na ploči posve beskorisni! Upravo smo saznali da će to biti najmanje još jedan tjedan dok ne očekujemo primanje zamjenskih električnih peći, a vjerojatno i duže.

Imam aparat za kuhanje, sporo kuhalo, lonac za fondue i glačalo od šešira. Bilo koji dobar recepti ili ideje za večere?


Koristio sam kuhalo za kuhanje za pripremu ljetnih peciva (grijanje vode za kuhanje škampi i rižinih rezanaca), fondue lonac za pripremu nekoliko bujnih fondua, i sporo kuhalo ad nauseum (iako mnogi moji spori recepti za kuhanje uključuju pećnicu browning komponentu, koja je bila razočaravajuća za razminiranje. Napravio sam vafle za nedjeljni doručak, ali ne želim imati vafle za večeru. Također smo jeli puno salate. 

Počinjem istjecati pare zbog kreativnih namjena kuhinjske elektronike. Kuhanje večera je vrlo važan dio svakodnevnog odmora i imam poteškoća s neizvjesnom budućnošću večere bez peći. Može li itko predložiti recepte ili ideje za večere pomoću mojih ograničenih alata?

Poslano od Anne

Urednik: Ovo zvuči kao epizoda MacGyvera: Dinner Edition! Čitatelji, koje ideje imate za napraviti veliku večeru bez peći ili peći?

Sljedeće pitanje?

Povezano: Sporo dobro: 17 nevjerojatnih recepti iz spore štednjaka

(Slika: Emma Christensen)