Što je pakao pileća ponuda?

(Slika: Christine Gallary)

Što je pakao je jadni natječaj? Je li to pravi, ali tajnoviti dio piletine, ili se odnosi samo na onu tugovanu i duboko pržena jela djeca i odrasli koji vole? Je li to stvaranje koncesioniranih stajališta i restorana, ili stvarni dio stvarne piletine?

(Slika: Christine Gallary)

Odakle dolaze pileći natječaji

Pileći natječaji zapravo su dijelovi piletine. To su male trake mesa koje su slabo vezane na donju stranu svake dojke (i time se ponekad nazivaju “vješanje”), tako da svaka piletina ima dvije ponude. Zapravo možete nježno povući ponude, koje su dugačke oko 1 1/2 inča i 5 inča dugo, samo s vašim rukama! Ovaj rez piletina sličan je lokaciji na govedinu i svinjski natpis.

(Slika: Christine Gallary)

Pileći natječaji su bijelo meso i osim što je manja od dojke, okus točno onakav kao i grudi mlijeka i nježan i vlažan kada se pravilno kuha. Ponekad se pileći natječaji mogu zasebno prodavati iz dojki, što ih čini dobrim kandidatima za pržene kreme i pržene kave, gdje se piletina mora uvijek odrezati.

(Slika kredita: koss13 / Shutterstock)

Pa što su prženi pileći natječaji?

Pileći natječaji jelo, ponekad zvano pileći prsti ili pileće trake, jesu pileći natječaji koji su napljeni i duboko pržena, što objašnjava zašto su ta dva sinonimi.

(Slika: Christine Gallary)

Napravite vlastite ponude za pile

Ako vaša prodavaonica prehrambenih namirnica ili mesara ne prodaju zasebne ponude za piletinu, vrlo je jednostavno izrezati svoje. Dovoljno je uzeti bez kostiju, bez kože pileća prsa i izrezati ga po duljini u komade oko 1/2 inča debeli i ostat će vam u osnovi piletina-tender veličine komada bijelog mesa.

Brza kokošja juha od piletine

(Slika kredita: Coco Morante)

Pileći natječajni recepti

  • Brza kokošja juha od piletine
  • One-Pot kokos-piletina Curry