Srna juha i pire koje smo voljeli 2015

Dobio je Ton Soup

(Slika: Melissa Ryan)

Prvi ćemo to priznati – brojni razlog zbog kojeg bismo čak počeli založiti jesen ili zimu kao našu omiljenu sezonu je zbog juhe. To je juha! Dajte nam zdjelu tople juhe i veggies, mesna gulaš ili paprike pakirane u bean, a mi ćemo se smjestiti za obrok koji uvijek daje toplinu i zadovoljstvo.

(Slika: Casey Barber)

1. Čuvena talijanska svadbena juha s tjesteninom

Šetajući linijom između juhe i chilija, ova udobna izvedba talijanske svadbene juhe ne šteti neobvezujućim okusima. Tenderne mesne kuglice, slani medvjedi i biseri tjestenine su poznati.

(Slika kredita: Coco Morante)

2. Juha od piletine i ječma

Uz žitarice, bjelančevine i povrće sve u jednom loncu, ova juha je kompletan obrok za sebe! Ubačeni u zdjelice za brzu večeru u tjednu ili pohranjeni u termos za vrući ručak koji je utješan, to je odgovor na vaše zimske potrebe kuhanja.

(Slika: Melissa Ryan)

3. Crnobijela Pea Stew

Ova jela stavlja crne oči u glavnu ulogu, uz rajčicu obogaćujući i bojanje juhe, a šunke hocks potaknuti ga na glavni jelo status. Ova jela ukrašava tradiciju domaće kuhinje koja se pretvara u puno toga.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

4. Pileća juha s komorama i Farro

Oklopljen sa žvakavim cjelovitim farro i komadićima koromača od seljaka umjesto celera, to je daleko od vaše prosječne zdjelice pileće juhe – ali to ne znači da nije tako utješno.

(Slika: Sarah E Crowder)

5. Kobasica i juhu od tikvica

Ova ljetna ljetna juha uklapa se u mantra održavanja tjedna, kako bi bila jednostavna. Kombinirajte tikvice, bratwursts i domaću laganu štednjaku s nekom smeđom rižom da biste ga ispunili i napunili maslacni kruh pored.

(Slika: Melissa Ryan)

6. Collard Zeleni s Potlikker i knedle

Dugotrajan, polagan miris izuzetno nježne teksture od prirodno čvrstih zelenila, a mirisna slanina parfemi stvarnu nagradu ove gulaše: mirisna tekućina ili potlikker s bogatom, mesnatom suštinom.

(Slika: Melissa Ryan)

7. Škampi Etouffée

Ova klasična južnjačka gulaš ima puno toga za to: mrzovoljan tamni roux, šunke, polagano kuhano povrće, pogodak začina i natječajni škampi. Sve što vam treba je strana riže, a večera se poslužuje!

(Slika: Melissa Ryan)

8. Osvojio Ton Soup

Jednim od najlakših dobitaka i dobrih ispuna, volimo izbaciti ovaj recept kada imamo vremena provesti popodnevni kuhanje s obitelj i prijatelji. Iako ne treba vremena za popunjavanje i preklapanje tolikih osvojenih tona, ostat ćete dovoljno za nekoliko obroka budući da je neobojeno osvojeno zima zamrznuto nevjerojatno dobro.

(Slika: Emma Christensen)

9. Kako napraviti kostiju kostiju

Bone juha je napravljena od šiške mesnatih kostiju s pregršt aromatičnog povrća satima – čak i dani! – dok ne završite s bogatim, hranjivim i duboko ukusnim juhu. To je ono što je savršeno za izlazak iz šalice na hladan dan, ili za odijevanje i pretvaranje u bujnu juhu za večeru.

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

10. Slow-Cooker juhu od celer s Bacon

Nisko na vrijeme kuhati? Ova juha je ovdje da pomogne. Bacite sve, uključujući i krumpiriće koje čak ni ne morate oguliti, u spor kuhalo i računajte na nešto toplo i ukusno za večeru nekoliko sati kasnije.