Sljedeći tjedan plan prehrane: 5 jednostavnih jela za tjedan kuhanja

Ovaj tjedan putujem u New York za fotografiranje s ekipom Kitchn i moj muž je zadužen za hranjenje djece. Moj muž je izvrstan kuhar, iako to ne radi redovito, ali nije jako siguran u kuhinju tako da odabire jednostavna, jednostavna jela plus nekoliko stvari koje inače neću kuhati da on i djeca vole.

Evo što izgleda naš obrok naše obitelji kad je moj muž zadužen za večeru za tjedan dana.

(Slika kredita: Meghan Splawn)

Dobrodošli u ovaj plan tjedna

Planiranje mojih tjednih obroka je navika koju uživam. Budući da me često pitaju prijatelji i obitelj što sam kuhala za večeru svaki tjedan, mislio sam da bi bilo korisno dijeliti svoj tjedni plan obroka ovdje. Bilo da samo upoznajete plan obroka i tražite pravi primjer o tome kako to funkcionira ili ste stariji stručnjak za potragu za nadahnućem, evo zavirite u to kako ja hranim svoju obitelj ovaj tjedan.

Novo u planiranju obroka? Započni ovdje.

  • Vodič za početnike u planiranju obroka: što treba znati, kako uspjeti i što preskočiti
  • Najbolji način korištenja vikenda za planiranje uspjeha obroka
  • Pitajte se ovih 5 pitanja prije nego što počnete planiranje obroka
  • 5 strategija za uzimanje receptima za tjedan planiranja obroka

(Slika kredita: Lauren Volo)

Ponedjeljak: Kremasti Lemon Mascarpone Tortellini

Rashlađeni tortelini, zamrznuti grašak i prženi pršut udružili su snage s kremastim mascarponom kako bi napravili antenu sličnu carbonariji s manjim radom. Moj suprug nije veliki obožavatelj limuna pa će preskočiti zest, ali svi volimo ovaj lagan riff na karbonaru tjestenine.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

Utorak: Crunchy goveđi Tacos

Tacos Utorak je bezvremenski u našoj kući. Za jednostavnost i osiguranje, Brian voli koristiti taco začin, ali on će još uvijek uključiti sve klasične Tex-Mex preljeve – salate, rajčice, sir i kiselo vrhnje. Pucimo školjke taco na pola i vršimo ih s govedinom i sirom, a zatim ih pecimo kako bismo lakše za jelo otvorili lice taco za našu djecu.

(Slika: Christine Han)

Srijeda: pržena pileća bedra i brokula

Iako ova večera za piletinu i brokulu nije ono što većina nas razmišlja o ljetnoj karti, to je jedna od naših go-to-večera, jer je lako (zahtijeva samo jednu posudu), svi to vole i možete ga promijeniti novi umak. Služit će ovo s umakom od roštilja kupljenog u trgovini za malo sezonski ljetni osjećaj.

(Slika kredita: Meghan Splawn)

Četvrtak: Hot Dogs i krumpir

Volim ovu malu tradiciju koju moj muž ima s našom djecom! Kad god putujem, zajedno kuhaju i jedu hot dogove. Nisam ogroman navijač, jedući svako ljeto godišnjeg hot doga u baseballu, ali ih vole. To je posebna večera koju djeca nazivaju “tata hrane”.

(Slika: Emma Christensen)

Petak: Kako skuhati stvarno sočan hamburgere

Nastavljajući tradiciju naše ljetne hamburgere u petak, pripremit ćemo klasične burgere s roštiljem na kraju tjedna. Vratit ću se s putovanja ovog popodneva i planiramo slaviti kraj dugog tjedna s hamburgerima i večerom vani.