Salate u nedjelju navečer: 5 recepata za pripremu i jesti cijeli tjedan

(Slika: Christine Han)

Što je više zadovoljavajuće nego gledati u frižider i imati čvrsto razumijevanje onoga što ćete jesti za tjedan dana? Pred pripreme jela ispred vremena odgovara “Što je za večeru?” pitanje s kojim se suočavamo svaki dan.

Ovih pet salata, koje su dizajnirane s pohranom na umu, mogu se napraviti nedjeljom navečer za jelo tijekom cijelog tjedna. Dok svi rade izvrsne večere, ručak je tamo gdje dokazuju njihovu vrijednost, pa je hranjiv zalogajni obrok odmah privlačniji.

Tofu i salata od brokule s preljevom od kikirikija

(Slika: Christine Han)

Što je salata nedjeljne noći??

Ovo je salata koju stavite zajedno kada pripremate jelo za tjedan dana. Svaki recept u ovoj seriji čini četiri zasebna dijela, za koju se možete puniti tjedan dana vrijedne radne salate ili samo večeru tijekom tjedna.

Budući da smo željeli da ove salate traju, sve glavne elemente – salata, čašica i mješavina – mogu se pohraniti u hladnjak bilo gdje od tri do pet dana ili dulje, a da ne pokazuju znakove umora.

5 baze za salatu koje traju cijeli tjedan u hladnjaku

(Slika: Christine Han)

Upoznajte baze

Po stopi koju idemo, mislite da nam se uopće ne sviđa zelena salata – to nije istina ni na koji način, ali prepoznali smo da je nešto bolje uživalo odmah nakon pripremanja i rukovanja. Osim toga, postoji cijeli širok, šareni svijet salate baze koji čekaju da bude krevet vaše salate.

Od ozbiljno odrasle kombinacije kale i radicchio do onoga što zovemo “novu zelenu salatu” (mješavina zelenih kriški jabuka, zelenih gorušica i isjeckanih kljova), samo ove baze salata trebaju napraviti salatu zanimljiv. A budući da bi ove salate trebale biti učinkovite, nemojte se ustručavati doprijeti do blagoslovljene brokula. Ta vrećica odrezanih povrća je ukusna čarolija u svoje pravo.

  Sledite tem 7 nasvetom za najboljši domači kuhalnik v vašem življenju

Nabavite Scoop: 5 baze za salatu koje traju cijeli tjedan u hladnjaku

5. Napravite napitke za salatu koja vas drži punim

(Slika: Christine Han)

Upoznajte Toppers

Evo gdje se stvari počinju još zanimljivijima. Osnovna je ukusna baza za salatu, ali što je to dobro, bez kapljice koja vas ispunjava? Kad govorimo o salati kao ulju u The Kitchnu, uzimamo u obzir stvari koje čine obrok zadovoljan. Za nas to znači da je uključen neki oblik proteina.

Od sporog štednjaka u karnitasu do pečenog tofua, bez obzira na vaše prehrambene preferencije, dodajte kapuljaču da biste dodali salatu da biste mu dali neki trag. Ova petorica imaju dvostruku dužnost, koja traju tri do pet dana u frižideru, stoga ih samo jednom morate pripremiti da biste ih željeli dodati salatama tijekom cijelog tjedna.

Nabavite Scoop: 5. Napravite napitke za salatu koja vas drži punim

(Slika: Christine Han)

Upoznajte miksove

Ovo je mjesto gdje vas jazz ove salate gore. U nekim slučajevima to je krivulja koja vaše salate uzima kao zdjelu tjestenine ili pladanj krila; u drugima, to je elegantan krug pecenog kozjeg sira. Kao s kriterijima koje smo držali brzo u odnosu na baze i toppers, ove miks-in znaju da imaju posao učiniti i da će ostati svježe u hladnjaku za oko tri do pet dana.

Nabavite Recepti: Učinite vašu salatu okus poput pizza, taco, ili Buffalo pileći krila s tim Croutons

Recept: Spicy Carnitas Salad Bowl

Naš najpopularniji recept salata godine počinje s Kale

Recepti: Zrno salata od rajčica

Recept: tofu i salata od brokule s preljevom od kikirikija

Ova Salad od sira i kozje šećer će vas osvježiti

12 Salad dressings Made s 3 sastojaka (ili manje)

10 nadogradnje salate koje idu izvan bobica

Za bolje salate, Think Bigger Bowl. Ne, veće.

3 Pravila za bolju radnu salatu
Propuštanje salad containers

7 Kontejneri za salatu savršeni za ručkove koji su propušteni
  Recept: italijanska makaronska solata