Recepti: Materijal čudovišta Šerbet Punch

Mračan, zelen, i močvaran, taj udarac svakako će zamišljati čudovišne slike močvare. Ako ovaj koktel koji izgleda jezivo izgleda zabrinuto, nemojte se smijati – zastrašujuće zeleno bojanje dolazi od tangy vapnenca šerbeta, pa je to pogodak ljubiteljima sladoleda (u osnovi svi). Ovaj šaljivdžija pogodna za zabavu sačinjena je od votke i čini veliku količinu snage vašeg užasa. Potrebno je samo nekoliko minuta da bacaju zajedno, tako da ga miješaju baš kao što gosti i duhovi počinju stići.

Bubbling Punch za vašu noć vještica

Da bismo to učinili, kombiniramo kremasti i kremasti vapnenski šerbet s votkom, sokom od ananasa i mazivom sladoledom od citrusa za osvježavajuće hladan koktel. Kako bi vaš piti bio izuzetno močvaran (u izgledu – ne okus!), Obruč svake čaše s matcha zelenim čajevim praškom da bi nalikovao pljesnivom mahovinom. Samo najhrabriji će piti na njih bez pitanja.

Pokušajte postaviti svoju zdjelu punch na drvenom kljunu i ukrašavanje ga s pauk web i španjolski mahovina za slikanje nestašan sliku. Jedan gutljaj i nikada nećete znati koja će čudovišta izaći iz zdjele!

(Slika: Diana Yen)

Močvarno čudovište Šerbet Punch

Poslužuje 18 do 20 godina

 • 1/2 galon

  lime šerbet

 • 3 šalice

  votka, ohlađena

 • 1

  (46-unce) može neuljastog sok od ananasa, ohlađen

 • 1 litra

  đumbira, ohlađen

 • 1 litra

  limun-limun soda, ohlađen

 • Matcha zeleni čaj u prahu, za ukras (opcionalno)

Stavite šerbet u zdjelu bušenja. Ulijte u votku, sok od ananasa, đumbir i soda limun-limete. Dobro promiješati. Obrišite rub svake stakla zelenom čajnom praškom i odmah poslužite.