Recept: Sporije kobasice s paprikom i lukom

(Slika: Joe Lingeman)

Kad razmišljam o mojim putovanjima u Njemačkoj, mislim na pive, grinje i senf, a još uvijek je zadovoljavajući trojstvo koje želim kad se vrijeme ohladi. Bacanje svega u sporo kuhalo znači da se mogu vratiti na natječajne kobasice koje su lagano braširale u pivu, s hrpom slatke paprike i luka prevučene u zrnatom sinodu ravno na vrhu. Poslužite u pećnicama, ako vam se sviđa, ali volim kobasicu i paprike pokraj gomile salata od krumpira s ocem i još malo senfa za uranjanje.

Ovaj recept traje oko 10 minuta pripremanja ujutro. Nasjeckajte papriku i luk, a zatim pomiješajte u nekom punomasnom senfu i vašem omiljenom pivu (nemojte previše gorko prekinuti, pa prenesite IPA). Nestle kobasice na vrhu – ili idite s bratwurst za više tradicionalnih njuh, ali talijanski je također velik – onda hoda.

(Slika: Joe Lingeman)

Sljedeći put kad otvorite sporo kuhalo, kobasice će biti nježne, a paprike i luk zasjeni slatkim pogađima u pozadini. Zadrži ovaj recept u vašem stražnjem džepu za vrata prtljažnika, zabave za igru ​​ili večeru u tjednu, gdje ostatak će biti sljedeći ručak.

Izbjegavajte svoje kobasice prije brašna

Dok ćete ove metode kuhanja dobiti malo prženja vaših kobasica, za stvarno lijep kontrast u teksturi i krajnji udar, možete krušne kobasice prije nego ih bacite u sporo kuhalo. Nekoliko minuta preko srednje do visoke topline će to učiniti!

Sporije kobasice s paprikom i lukom

Poslužuje 5 do 10

 • 3

  srednje paprike, asortimane boje, rezane 1/2-inčni debljine

 • 1

  srednje žuti luk, tanko rezan

 • 1 kupa

  pivo

 • 2 žlice

  cijela zrna senfa

 • Svježe mljeveni crni papar

 • 2 funti

  nekuhanih talijanskih ili bratwurst kobasica

 • 10

  peciva za vruće pice ili malih sendvičastih valjaka (po izboru)

Stavite papriku, luk, pivo i senf u 5-kvart ili veći spor kuhalo, a zatim promiješati kombinirati. Stavite kobasice u ravnomjerni sloj preko mješavine papra. Pokrijte i kuhajte na LOW postavku sve dok paprike ne budu nježne i kobasice se kuhaju, oko 6 sati.

Pomoću kliješta prenesite kobasice na tanjur za posluživanje. Koristite prorezanu žlicu, prenesite paprike i luk iz tekućine i na kobasice. Ako poslužite na pecivo ili pecivo, podijelite i popiti prije punjenja kobasica i paprike.

Recipe Notes

skladištenje: Ostaci se mogu pohraniti u hermetični spremnik u hladnjaku do 4 dana.

Pivo: Svidjelo mi se pivo pivo za ovaj recept, ali idem s vašim omiljenim, pod uvjetom da nije previše gorak poput IPA-e.