Recept: Spiced Minty Mango Mocktail

(Slika kredita: Lauren Volo)

Od proljetnih užina do poslijepodnevnih zabava do proslava koje idu u večernjim satima, poželjet ćete uključiti ovaj brz i fancy mocktail u mix. Loosely inspiriran slatkim, minty okusima tropskog mojito, ova verzija preskače piće u korist grickalice pjenušavog piva. Slatko, začinjeno i potpuno osvježavajuće.

Dakle, ako imate nešto za svježe i voćno piće, ovaj monokulturni mango broj treba uzeti u obzir. Evo kako napraviti ovo pjenušavo piće bez pića.

Brzi i fantastični koktel

Razmislite o tome što vam je potrebno da konačno dodate tu bocu soka od manga koju gledate u košaricu. Ovaj sok izlazi s izravnom, bogatom slatkom, zbog čega izgleda da se hladi mente i đumbir pivo kako bi se održao uravnotežen. Za razliku od slađe, tamer đumbir ale, đumbir pivo čuva ovaj voćni mocktail u provjeru s jačim, spicier okus.

Kada je riječ o miješanju ovog mocktaza, tri je čarobni broj. Potrebno je samo tri sastojka i oko tri minute da ovaj slatki i začinjeni piće dovede u život. To je samo vrsta pića koju želite na vašoj strani kada služite gomilu i želite izostaviti alkohol.

Kako miješati ovo piće

Za svako piće, lagano zbrkajte oko 1 žlica svježa metvica ostavlja na dnu visokog stakla. Dodajte led i napunite staklo oko jedne četvrtine puta sok od manga. Popijte s pićem đumbirovo pivo, i promiješati zajedno. Za posluživanje, ukrasite s grančicom svježeg metvice.

Brzi i fantastični 3-sastavni Mocktails

Idite dalje od seltzer, soda i sok – uzimajući bez napitaka bez napitaka koji se osjećaju fancy i zabava je lakše nego što mislite. Ova serija na trijeznim slavljima pokazat će vam kako izmišljati super-impresivne mocktaile sa samo tri osnovna sastojka.

  Kako sjeckati avokado