Recept: Salmon i Kale Cezar omota

(Slika: Brie Passano)

Pileći Cezar oblaci su imali vremena za sjajem, ali sada smo krenuli naprijed s zasluženom (i potrebnom) ažuriranjem. Inspiriran klasičnim ručkom, ova verzija s lososom ima sve što očekujete, uz twist.

Crisp romaine zamijenjen je lisnatom keljom, a bogato lončastom loncu zauzima mjesto piletine. Da bi ovaj ne-kuhani obrok bio dovršen, sve se baciti s kremastim Cezar oblačenjem i isjeckanim parmezanom prije nego što se presavijeni u omiljenu tortilu.

(Slika: Brie Passano)

Iskrenost kele čini ovaj ručak lijepu avanturu. Prijeđite i pripremite punjenje do dva dana unaprijed, bez brige o zacrnjelom zelenilu. Ako ništa, dodatno vrijeme omekšati kelj i dopustiti da upija slane, ukusne arome u Cezar dressing. Zapamtite, iako – nitko ne voli zalebljene tortile, stoga je najbolje sastaviti oblike neposredno prije posluživanja, ili do par sati prije.


Salmon i Kale Cezar zavoje

Poslužuje 4

 • 5 šalice

  isjeckan kelj (od oko 1 malog hrpa)

 • 1/2 kupa

  isjeckan parmezanski sir

 • 1/2 kupa

  kremasti preljev za cezar salatu

 • 2

  (6 unca) limenki divlji losos, dreniran

 • 4

  velike brašno tortillama

Stavite kale, Parmezan i Cezar preljev u veliku zdjelu i bacajte dok listovi nisu ravnomjerno presvučeni preljevom. Dodajte losos, upotrijebite vilicu da biste ga slomili u pahuljice i bacajte ih da se kombiniraju.

Stavite 1 tortilla na čistu radnu površinu. Širite četvrtinu punjenja vodoravno, malo ispod središta tortile. Objesite čvrsto omatanjem preklopljenim stranama preko punjenja, a zatim valjkom odozdo prema gore. (Pogledajte Kako zaviti Burrito.) Ponovite s preostalim 3 tortile. Poslužite odmah.

Recipe Notes

Naprijed: Punjenje se može napraviti do 2 dana unaprijed i pohraniti u pokrivenom spremniku u hladnjaku.

Skladištenje: Pohranite ostatke punjenja u pokrivenu posudu u hladnjaku do 3 dana.

Stilistički krediti

 • Dizajn hrane od strane Barrett Washburne
  Kako mogu staviti ukrašene kolače na dobru upotrebu?