Recept: Paketi od kobasica i krumpira

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

Ove kobasice, krumpir i zeleni papirnati vlaknasti paketi uskoro će postati vaš trik za go-večeru ovog ljeta. Mogu ih kuhati na roštilju, u pećnici, ili čak na logorsku vatru s minimalnim čišćenjem i još manje pripremljenim. Osim toga, možete ih služiti kao strani ili kao večera sami. I zovu samo pet sastojaka!

Osjećam se kao magija, u redu?

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

Dajte paketi vašeg folije Cajun tretman

Ako naučim nešto iz djetinjstva ljetnih kampova iz Dječjeg izviđača, to je ovo: Nemojte se smjestiti za blagove paketiće folije! Lako je pakirati suhe bilje i začine bez obzira gdje se nalazite – kuća za odmor ili kampiranje – i pakiranje pojedinačne mješavine začina koje volite lakše je nego držati zasebne spremnike soli, papra i slično. Cajun začin također ima različitu sposobnost pretvoriti ove jednostavne pakete u nešto što zaista osjeća kao obrok. Malo maslac dodan u pakete smanjuje toplinu kobasice i Cajun začin i pomaže u poticanju kuhanja na paru.

Vi ćete želite koristiti mali, natječaj krumpir za ove pakete, i kvartirati ih tako da mogu kuhati jednako brzo kao zeleni grah i kobasica. Dobro pakirajte pakete tako da pare u pećnici ili na roštilju i budite oprezni prilikom otvaranja paketa.


Kolači, krumpir i zeleni grah paketi

Poslužuje 4

 • 12 unci

  dimljena kobasica, kao što su andouille ili kielbasa izrezani u 1-inčni komadi

 • 1 1/2 funti

  baby yukon zlatni krumpir, četvrtasta

 • 8 unci

  zeleni grah, obrubljen i prepolovljen

 • 1 žlica

  Cajun začin

 • 2 žlice

  neslanog maslaca, rastopljeni i ohlađeni

Zagrijte plinski roštilj na srednju visoku temperaturu. Izmjerite četiri 8×8 komada teških aluminijskih folija i stavite na stranu.  

Kombinirajte kobasice, krumpir i zeleni grah u veliku zdjelu za miješanje. Dodaj Cajun začin i maslac i bacanje na kaput sve u začinjeno, buttery dobrota.

Podijelite smjesu krumpira i zelene grah između četiri komada folije. Presavijte svaki komad folije u usku brtvu – skačući dvije suprotne strane, a zatim zatvore rubove.

Postavite pakete izravno na roštilj i kuhajte 25 minuta ili dok krumpiri ne budu natopljeni. Budite oprezni prilikom otvaranja paketa, budući da su prilično zaprljani.

Recipe Notes

Smjer pećnice: Peći u pećnici od 425 ° F 20 do 25 minuta.