Recept: najlakše svinje u pokrivaču

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

Sjećate li se apsolutne radosti koju biste osjećali kad bi vaša mama otvorila kantu od tijesta i paket kobasica veličine grinja – što znači da su svinje i pokrivač bili na horizontu? Naša verzija obuhvaća taj bujnost, ali nadograđujemo cijelu stvar.

Zahvaljujući našoj pametnoj tehnici, ne morate pojedinačno zamotati 50 sitnih kobasica da biste stvorili savršeni ugriz crvenog, mastovastog tijesta i dimljene kobasice (ali više o tome kasnije). To su najlakše svinje u pokrivaču, a ti ćeš ih napraviti cijelo ljeto.

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

Kobasice u punoj veličini Izrežite vrijeme pripreme u pola

Evo zašto su ove svinje u deki tako ingenious: Umjesto meticulously umotavanje hrpa malih hot dogova u konzervi tijesta biskvit, te omotati samo nekoliko kobasica u lisnato tijesto, ispeći ih, a zatim ih slice u komadiće veličine ugriza.

Nepotrebno je reći da je priprema za ove svinje u deku minimalna. Kupi svoje omiljene kolače s pahuljicama – volim onu ​​iz Tradera Joea – i 18 veza svoje omiljene kuhane kobasice. Aidellove kobasice, koje sadrže neočekivane kombinacije okusa, lijepe su ako želeš stvarno promijeniti stvari, ali volim zadržati ga jednostavnim s dimnom kobasicom poput andouille.

Pozdravite kobasicu u Snuggie

Počnite odmažiti jaguljasto tijesto, četkajući ju senfom, rezajući ga u trgove, a zatim stavljati kobasice u svoje maslacne pokrivače od lisnatog tijesta. Zato duboko zamjenjujemo ove kobasice u Snuggie – omatanje cijele kobasice u lisnato tijesto presijeca priprema dok se kobasice isušuju u toploj peći.

Pecite dok se tijesto ne oštri i pocrveni, a zatim isjecki malo prije posluživanja. (Zupčasti nož pomaže u očuvanju svježih peciva tijesta.) Što god radite, nemojte kušati senf i ketchup za posluživanje.


Najlakše svinje u pokrivaču

Stvara 18 svinja u punoj veličini u deku; služi 10

Vrijeme pripreme: 20 minuta; Vrijeme kuhanja: 25 minuta

 • 1

  veliko jaje

 • 1 žlica

  voda

 • Sveobuhvatna brašna, za valjanje (oko 1/4 šalice)

 • 2 listovi

  smrznuto tijesto od lisnatog tijesta (od pakiranja od 16 do 17,3 unci), odmrznuto prema uputama paketa, podijeljeno

 • 18

  potpuno kuhani kolačići

 • 1/4 kupa

  Dijon senf

 • Dodatni preljev: Prljava sol, sve što je začinjeno sa bagelom

 • Ketchup i senf, za posluživanje

Namjestite stalak u sredini pećnice i zagrijte do 400 ° F. Linirajte list za pečenje s pergamentnim papirom. Stavite jaje i vodu u malu zdjelu i umutite kako biste se kombinirali kako bi se pranje jaja.

Lagano brašno stavite ploču za rezanje. Odvojite jedan list od pahuljice na ploči za rezanje i lagano ga zakotite u trg od 12 inča. Korištenje pizza kotača ili oštrog noža, rezati lisnato tijesto u 9 (4-inčni) kvadrata. Četkicu polovine svakog kvadrata s senfom, a druga polovica s pranje jaja.

Stavite kobasicu na sredinu svakog trga. Presavijte senfovu stranu preko kobasice, a zatim nastavite kotrljati prema strani pranja od jaja dok se kobasica ne namota u tijestu. Stavite na ploču za pečenje s donje strane. Ponovite montažu preostalih svinja u deku. Rezervirajte preostalo pranje jaja.

Zamrzni 10 minuta. Brusite svinje u deku tankim slojem pranja jaja. Pospite čašom solju ili svaku ostatku bagela ako želite.

Pecite do duboko zlatno-smeđe, 25 do 30 minuta. Pustite da se ohladi 5 minuta prije rezanja unakrsno u 1-inčni komadi ako želite i poslužite s senfom i ketchupom.

Recipe Notes

Skladištenje: Ostaci se mogu hladiti u hermetični spremnik do 4 dana.