Recept: kruh češnjaka Pita toasts

(Slika: Kimberley Hasselbrink)

Kakvog obroka ne bi biti malo sretniji s nekim hrskavim, hrskavim, petto tostima u obliku češnjaka? Od salate od hamburgera do jednostavne pileće večere, dopustite mi da ponudim ovu jednostavnu bočnu žlicu kao način da popijem ploču. Sve dok imate nekoliko kruhova pita i neke lutalice od češnjaka visi oko, pita toasts su samo nekoliko minuta.

Zajedno sa svojim škampom s bijelim grahoricama, špinatem i rajčicama, ovo je još jedna sjajna ideja koju smo pokupili od Kitchn čitatelja Laurena. Ona čini ove kruhove kao brza bočna jela za tjedne večere, ali definitivno su dovoljno fancy da ih možete poslužiti na zabavi s nizom pada. Ovo je također sjajan način da upotrijebite nekoliko preostalih pita kruha koji bi mogli biti ustajali na šalteru.

Poslužite ove kruhove pite s:

 • Škampi s bijelim grahoricama, špinatem i rajčicama

Krušni češnjak Pita toasts

Poslužuje 4

 • 2 do 3

  pita kruh za kruh

 • 1 do 2 žlice

  maslinovo ulje

 • 3 do 4 klinčić

  češnjaka, razbijen

 • Košer soli

 • Svježi papar

 • Paprika

Zagrijte pećnicu na 350 ° F. Izrežite pita kruh u četvrtine.

Četkica pita kruh s maslinovim uljem, a zatim ih snažno protrlja s razbijenim češnjaka. Pospite kruhom solom, paprom i malo paprike u boji.

Stavite pita kruh na lim za pečenje i pecite 10 do 12 minuta, sve dok kruh nije lijep i hrskav.

Recipe Notes

Za izuzetno hrskave, krekere poput toasts, možete podijeliti četvrtine otvorene i ukrasti ih u jednom sloju. Smanjite malo vremena za pečenje, i izvadite iz pećnice kada se pitane pržene oko savjeta.

Za dodatni okus češnjaka, ostavite neiskorištene dijelove češnjaka koji se raspršuju na vrh kruha i pustite ih da peče u pećnici dok kruh crips.