Recept: Glow-in-the-Dark Jello Fotografije

Postoji li nešto što uroči Zabava više od sjaja u tamnim jello snimkama? Kad se osvijetli crnim svjetlom u mraku, ovi sablasti snimci izgledaju kao ludi znanstvenik koji ih je u laboratoriju.

Možda mislite da to zahtijeva neku zastrašujuću alkemiju, ali tajni sastojak je tako jednostavan i lagan: tonična voda koja sadrži kvinin koji svijetli pod UV svjetlom.

(Slika: Diana Yen)

Gin i Tonic Jello Shot

Ovaj jello pucao je twist na klasičnom gin i tonik s nagovještaj sok od limete i prskanje ružmarina za cvjetni završiti. (Tko kaže da jello metak ne može biti elegantan?)

Tonik se zagrijava i kombinira s želatinom i šećerom i miješa dok se smjesa ne otopi. Nakon što se ohladi možete dodati u svoj gin, sok od limete i ružmarina. Sve dok koristite tonik kao bazu, možete zamijeniti alkohol na votku i druge duhove ako vam se sviđa.

Rashladite jello snimke nekoliko sati da ih pustite. Ove jiggly snimke su savršeni da bi ispred vremena, ostavljajući vam više vremena za rad na vašem Halloween kostimu. (Možemo li predložiti ludog znanstvenika da ide s tim sablasnim, glowing concoctions?)

Kad ste spremni za posluživanje, postavite UV crnu svjetlost što bliže snimkama koje možete i isključite svjetla za krajnju zastrašujuću prezentaciju. Vaša soba će se upaliti s tim sablasnim pićem!

Glow-in-the-Dark Jello Fotografije

Stvara oko 10 snimaka

 • 1 kupa

  plus 2 žlice tonike

 • 1 omotnica

  (1/4 unce) želatine u prahu

 • 2 žlice

  granulirani šećer

 • 3/4 kupa

  džin

 • 1 žlica

  svježi sok od limete

 • 1 žlica

  ružmarina (opcija)

 • Posebna oprema:
 • UV crno svjetlo

Dovedite toniku da se kuhati u malom tavanu. Stavite želatinu i šećer u srednju toplu zdjelicu i dodajte vruću tonicnu vodu. Nastavite miješati dok se ne otopite potpuno, oko dvije minute. Neka se ohladi na sobnu temperaturu.

Dodajte gin, sok od limete i ružičnjak ako koristite. Podijelite smjesu između stakala. Rashladite dok ne postignete. Uključite crno svjetlo kada budete spremni služiti i gledati ih kako svijetle.