Recept: Bubnjarski jasmanski čajni čaj

(Slika kredita: Lauren Volo)

Ako volite cvjetni miris i pokupite me – dobivate iz pariškog čaša jasminskog čaja, vrijeme je da se ovo tradicionalno vruće napitke pretvore u brz i fancy pjenušac. Čaj-infused kokteli su više popularan nego ikad, a dok ovo preskače piće, to ide velika na okus. Sastoji se od mirisnog, jednostavnog sparkera koji ide s većinom deserta i večera.

Ovaj pjenušav mocktail započinje cvjetnim, nježnim mirisom snažno rastrenog i hladnog jasminskog čaja. Zamahuje zlatnim sirupom, debelim, bogatim zaslađivačem, prije nego što se nadovezuje s prskanjem bubrežne tonikne vode za ravnotežu.

Više o čašu jasmina: Što trebate znati o čaju jasmina

Započnite s hladnim pecivnim čajem

Za bolji, minimalistički koktel u čaj, preskočite toplinu u korist hladnog jela. Ovaj jednostavan proces tretira vas glatko i osjetljivije, puni okusom piće minus gorčine nego ponekad dolazi s vrućim čajem. To je ono što želimo za lagano proljetno piće.

Napravite čaj od jasmina hladnim pivoom: Hladno pivarstvo je jednostavno i ne traži mnogo više od vas nego malo naprijed i malo vremena. Dodajte jednu vrećicu jasminskog čaja (vaš izbor zelenog, bijelog ili crnog) ili 1 do 2 čajne žličice od listopadne čajeve čašu hladne vode. Pokrijte i držite u hladnjaku nekoliko sati, ili do preko noći. Uklonite čajnu vrećicu ili iscijedite listove čaja prije miješanja pića.

Kako miješati ovo piće

Za svako piće, napunite visok staklo ledom i ulijte u hladno pivo čaj od jasmina. Dodajte žlicu Zlatni sirup i promiješati dok se ne otopi, a zatim se vrši s tonik voda.

Brzi i fantastični 3-sastavni Mocktails

Vrijeme je da izađete dalje od seltzer, soda i sok – potresivanje bez napitaka bez napitaka koji se osjećaju fancy i zabava je lakše nego što mislite. Ova serija na trijeznim slavljima pokazat će vam kako izmišljati super-impresivne mocktaile sa samo tri osnovna sastojka.