Recept: BBQ Ranch Chicken Bites

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

När krämig ranch dressing och smaskig BBQ sås sammanfogar, hamnar du med den perfekta marinaden (och doppsås) för benfria, skinlösa kycklingbröst. Detta är inte ett nytt koncept – vi går helt enkelt med en bra idé och gör det ännu bättre.

Våra trådar tar på kycklingen på spettar för snabbkörning (eller grillning!) Och lätthet att äta, och kycklingens ödmassa bidrar till en utmärkt middag eller tillägg till din lunchsallad imorgon.

Store-Köpt kryddor Gör detta recept ett bris

Medan du säkert kan använda hemlagad ranch dressing eller BBQ sås här, är köpta de mycket uppmuntrade och ett bra sätt att använda upp vad som hänger i dörren till ditt kylskåp. Kolla in våra smakprov för ranch dressing och BBQ sås och ge våra favoriter ett försök, om du vill. Jag gillade kombinationen av Whole Foods 365 Organic Ranch Dressing och Stubbs BBQ Sauce, men är också delvis till Sweet Baby Ray s.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)


BBQ Ranch Chicken Bites

Serverar 4 till 6

Prep tid: 5 minuter; Tillagningstid: 30 minuter

 • 2/3 kopp

  ranchdressing

 • 1/3 kopp

  BBQ sås

 • 2 pounds

  benfria, skinless kycklingbröst, skuren i 1-tums bitar

 • Matlagningsspray

 • 1 matsked

  finhackad färsk gräslök (tillval)

 • Utrustning
 • 10

  (9 till 12 tum) spettar

Placera ranch dressing och BBQ sås i en stor skål och rör om att kombinera. Överför hälften till en liten serveringsskål, täck och kyl. Lägg kycklingen till kvarvarande sås och kasta för att kombinera. Marinera vid rumstemperatur i 30 minuter eller täck och kyla i upp till 24 timmar. (Den ideala tiden är ca 2 timmar. Klockan 24 timmar är kycklingen mycket öm men börjar bryta ner något.)

När du är redo att laga mat, sätt en rack 4 till 5 tum från värmeelementet och värm ugnen för att brilla. Under tiden, om du använder träspett, suga i vatten minst 15 minuter. Rikta ett rimmat bakplåt med aluminiumfolie och kappa med matlagningsspray.

Torka kycklingen på spettarna, 6 till 7 stycken per spett. Placera spettarna i ett enda lager på bakplåten. Smörj tills det är kokt i fläckar och kokt igenom, ca 8 minuter. Topp med gräslök, om du använder, och servera med den reserverade såsen för doppning.

Receptanteckningar

Grillningsanvisningar: Värm en utomhusgrill till medelhög (ca 400 ° F). Placera spettarna på grillen (arbeta i 2 omgångar om det behövs), täck grillen och laga ostörd tills grillmärken visas på kycklingen, 3 till 4 minuter. Använd tang, vänd spettarna, täck grillen och grilla tills kycklingen kokas igenom, 3 till 4 minuter mer.

Lagring: Retur kan lagras i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till 4 dagar.