Proces u 2 koraka za kuhanje Savršeno svinjetina svinjetina (nema recepta)

Meso svinjetina je stvarno zvijezda u tjednu. Prihvatljivo je za hranu, uvijek je spreman za hranjenje gladne mase, i, što je najvažnije, super je lako napraviti. Ključ je zapamtiti ovaj mali proces u dva koraka – kruh i pečenje – što rezultira komadom mesa koji je vlažan i sočan. Naučite tehniku ​​i kuhanje svinjskog mesa iznenada je iznenađujuće jednostavno i uvijek ukusno.

Sear + Roast

Ova metoda kuhanja je siguran način kako bi vlažan i sočan svinjetina od svinjetine bez puno buke. Sranje od mesa prvo daje da je zlatno-smeđa kora prije brzo pečenje u pećnici to završi. To je lagan, ugodan obrok za bilo koju noć u tjednu.

Medeni glazirani svinjetina od svinjetine

(Slika: Quentin Bacon)

Kako kuhati svinjetinu u dvije jednostavne korake

Kvačnjak: Dok vaša peludna masa leži na šalteru kako bi se ohladila od njega, počnite s dobivanjem teleće posude lijepom i vrućom, jer će to omogućiti da dobijete najbolji mogući štih. Ako imate tanjur od lijevanog željeza, to je idealno; inače će drugi pećnica-sigurno tava će učiniti. Nabavite predgrijavanje pećnice na 400 ° C i stavite tava u unutra dok je u pitanju temperatura. Neka to ostane tamo oko 20 minuta ili tako, sve dok vruće vrišti.

Koristeći pećnice, pažljivo prenesite tavu na ploču za peć i okrenite plamenik visoko. Vrtite maleno biljno ulje u posudu i stavite u njoj lisnato. Pustite da klepe na jednu stranu jednu do dvije minute, sve dok ne dobijete lijepu zlatnu koru, a zatim nastavite kvačiti preostale strane za još jednu do dvije minute, sve dok se cijelo tijesto ne dobro zagrije.

Roštilj: Premjestite tavu u pećnicu i pecite tijesto za 10 do 12 minuta, sve dok termometar koji je trenutno zaglavljen u najgušćem dijelu mesa čita 145 ° F. Izvadite je iz pećnice, pustite da se odmaraju 10 minuta s folijom na ploči za rezanje i poslužite.

Povezano: Evo sve što trebate znati o svinjetini Tenderloin + 5 načina da ga kuhate