Pripravnik za ručak: kekse od sjemenki Ak-Mak cijela pšenica

Otišli smo do našeg omiljenog cheesemongera prije par tjedana i kupili si sir i krekere. Tražili smo novi krekar i pitali ga za preporuke. On praktički pritisne ove Ak-Mak krekere u naše ruke; on je dobio vrlo intenzivan o tome!

Očigledno su to njegovi omiljeni krekeri, a sada možemo vidjeti zašto.

Sojojci, armenskoj obitelji, napravili su četiri generacije krumpir punog pšenice Ak-Mak. Krekeri su bez konzervansa i izbjeljivača, a sojani koriste stari armenski recept koji je ostao u biti identičan od 1893. godine. U tim krušcima s ravnim kruhom koriste se brašno od cjelovitog pšeničnog kamena.

Ali ono što ih stvarno razlikuje je zdrava količina hrskavog, ukusnog sjemena sezama. Tako su ukusni u tim krekeri. Sami krekeri su tanki tanki i nježni. Preporučuje se! Kruta od sira i kade od tabbouleha su sve što trebate dodati za lijep lagani ručak.

To možete pronaći na trgovinskim Joeovim i etničkim dijelovima nekih trgovina. Također ih možete pronaći u organskim i zdravstvenim namirnicama. Platili smo oko $ 4 za naše, ali oni svibanj biti jeftinije negdje drugdje.

Povezano: DIY Graham Crackers

(Slike: Faith Hopler)

  Kako zlahka pogoltniti jajce