Pregled proizvoda: Mini slojevite cakelet pan

Sjećaš li se ove staklene tave? Imam priliku isprobati ga, a ja sam ga upotrijebio za pripremu deserta za uskrsnu večeru. to je strašno slatka i jednostavna za upotrebu.

Uvijek sam impresionirala dizajnerska koncepta Nordicwarea; oni gotovo uvijek puštanje i uključuju jasne, dobro provjerene recepte. Ali, nema mnogo kolača za kolače, zapravo bih napravio prostor u ormaru (svatko želi pokrenuti Netflix za kolače). Ali ova tavi za tortu je ona koju bih kupio. Mislim da je to divno zabavno igrati, a čokolade koje sam napravio u njoj za Uskrs bile su namrštene od strane mojih gostiju. Upravo sam koristio recept koji je bio uključen u posude i oni su se lijepo pokazali. Također sam umočio žlicu džemera u svaki cakelet prije pečenja, tako da je postojao čokoladni kupusni centar koji čeka goste kada otkinu kolač.

Također su bile jednostavne za ukrašavanje; Upravo sam ostakljena (vrlo brzo i lako), a zatim (u redu, pažljivo, priznajem) priložene pastelne dražeje.

Ovisno o vašem kućanstvu i vašim navikama za pečenje, to bi moglo biti nevjerojatna posuda koja posjeduje. Čajni kolači, bajkoviti kolači, sitni kolači za vjenčanje – možete to odijevati na mnogo načina. Baby tuševi, svadbeni tuševi, Majčin dan – to bi moglo biti praktično. Ako, naravno, vaš okus pečenja ne prolazi na takve pocrvene razine, to je u redu. Ako to učine, ipak, ova posuda bila je jednostavna za uporabu i čišćenje, a od mene se dobiva dva palca.

Kakve vrste zabavnih kolača koristite? Ima li ih prostora u ormarima? Ili ih izbjegavate samo za osnovne krugove?

Povezano: Novi Pirate Ship Cake Pan i više od Nordicwarea

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.

(Slike: vjera Durand)