Pet osnovnih alata za pečenje: Pans

Što trebam početi u pečenju? Ako ste početnik pekar, možda ste postavili to pitanje. Potrebno je manje od onoga što možda mislite postaviti dobru kuhinju za pečenje. Već smo pogledali pet osnovnih alata za pripremu, a sad govorimo o posudama.

Na tržištu ima toliko tava, a dok se divimo svim onim zabavnim, jednokratne posude (vlakovi, dvorci, purani …), nisu potrebni za osnovnu kuhinju za pečenje. Zapravo, trebate samo nekoliko štapića za pečenje gotovo sve što biste željeli.

Započnite s listom kolačića…

1. Listovi za pečenje – Prva stvar vam je potrebna. Doista je korisno imati dva, ali ne i nužna. Preporučujemo velike posude s podignutim usnama koje se mogu udvostručiti kao kolačići za žvakanje ili za bilo što drugo što zahtijeva veliku posudu. Također, ploče za pečenje nisu mjesto za rezanje kuta. Potražite teške posude. Želite jednaku debljinu tako da se dobro zagrijavaju. Nakon mnogih kompleta ploča za pečenje sada izbjegavamo neprozirne i tamne obložene posude; ne stisnuto samo nije korisno i tamnije posude imaju tendenciju da većina pečene robe smeđu prebrzo.

Ovi tanjuri (i većina stvari na ovom popisu) mogu se naći u trgovinama opskrbe restoranom. Ove Chicago Metallic Commercial Cookie / Jelly Roll Pans su 24,53 dolara za set od dva na Amazonu.

Mislite da je to previše skupo? Pa, kao što smo rekli, možete ići bilo gdje i dobiti tanak, tanak list za pečenje koji se pokvario kad ga stavite u vruću pećnicu. Prošli smo kroz previše onih, a sada se držimo naših teških težina.

2. 9×13 “Pan za pečenje – Ploča od 9×13 je možda naj standardna veličina lonca i lima. Možete pretvoriti gotovo sve osnovne receptore kolača ili cupcake u 9×13 veličinu bez prilagodbi.

Možete ići sa staklom ili aluminijem; mi koristimo u našoj kuhinji, ali češće dolazimo do metalne posude. Staklo je više prikladno i mi se sviđa za posluživanje limenke i limenih kolača, ali metal je više svestran. U njemu možemo napraviti i pečenja.

Ako možete dobiti posude s poklopcem, učinite to; želimo da imamo plastične poklopce za sve naše posude. Smanjuje uporabu jednokratnih materijala kao što su plastični folijari i aluminijska folija, a sigurniji su za transport kolača ili lazanja diljem grada.

Trgovački aluminijski kolač za pečenje (9,95 dolara, Amazon) i Pyrex Bakeware 9-by13-inčni pravokutni pečenje s plastičnim poklopcem (13,94 dolara, Amazon).

3. Posudu za hranu – Standardna posuda za kruh je 9×5 inča. Ovdje dolaze brze kruhove poput kruha od banana, kao i kolači od pile, mesni kruh i sendvič kvasci. Također ih možete upotrijebiti za hlađenje domaćeg sladoleda u sliceable blokove ili stvaranje fancy terrina.

Opet, težak i običan je ono što treba tražiti. Koristimo neobuzdane hljebove i pronašli su ih pomalo korisnijima. Isprobajte ovaj Farberware Loaf Pan ($ 12, Amazon).

4. Pie pan – Osnovna kolač od pita je 9 “preko. Možete napraviti pite i kolače, pa čak i pečenje piletine u sveobuhvatnom torta jelo.Željimo dubokoj torta jela kako bi nam dodatni prostor za punjenje ili duboke quiches.Ako ste probati pita kruh probati jedan od tih perforiranih Pie Pans (samo ne pokušati pečena piletina u da).

Višenamjenska tava je ovaj Cuisinart Classic 9-Inch Nonstick Deep Dish (9,95 dolara, Amazon). Također možete ići s staklom, kao i ovaj klasični Pyrex pie dish ($ 7.99, Amazon), ili otići malo fancier i dobiti prilično jelo kao što je to Emile Henry provanzni fluted 9-inčni pita jelo ($ 34, Amazon).

5. Okrugla kolača – Okrugla kolača (obično dva) potrebna su za tradicionalne kolače okruglog sloja, a korisni su i za druga jela. Pecete kekse i listove cimeta u okruglim posudama, ponekad i mesne kuglice. Nonstick je ovdje korisno.

Isprobajte ovaj metalni 9-inčni paneli u Chicagu ($ 14, Amazon)

Ono što smo izostavili: Kolačići od kolača i kolačića, kolači s tanjurima, tanjurići s opružnim tijelom, lijepe kalupe i posude za pečenje svih mogućih oblika i veličina. Ako ste kratki na svemiru, cupcakes i muffini ne trebaju zasebnu posudu. Možete staviti na raspolaganje jednokratne papirnate čaše za juhu ili debele papirnate čaše za papir na limu za pečenje i napuniti tijesto.

Imamo puno i puno tava i ove pet su one koje se uvijek vraćamo. Ali to je nas – svi se razlikuju u svojim navikama i potrebama pečenja. Što je s vama – koje su vaše osnove za pečenje?