Ove Honey-Sriracha mesnih okruglih jela pripremaju se lako

(Image kredit: jesti sami mršav)

Postoje dvije vrste ljudi koji se pripremaju za tjedni obrok. Prva je osoba svjesna zdravlja koja broji nešto (kalorije, bjelančevine, šećer) kako bi se osiguralo da dosegnu ciljane ciljeve za taj dan. Drugi tip osobe je onaj koji želi pojednostaviti njihovu jutarnju rutinu i spasiti mužjak na ručak tako da ne stalno troše novac da jedu.

Dobre vijesti! Kada je riječ o ovom receptu, nije važno u kojoj se kategoriji uklapate, jer se smiruje oboje. Oticanje krvi na mesnim okruglicama? Možete imati i torbu i jesti! I po tortu, mislim na mesne okruglice.

Postoji samo nešto o dobroj mesnoj boji koja pogoduje mjesto za ručak. Osjećaju se kao da ste nešto pojedili, tako da niste visi na vašem putovanju kući.

Ove ukusne mesne kuglice izrađene su od purana, koja je bogata proteinima i malim udjelom masti, te ostaje lijepo i sočno tijekom procesa pečenja. Prava poslastica u ovom receptu je slatki i začinjeni umak koji je napravljen od nule. Sriracha, umak od soje, rižin ocat, med, đumbir, češnjak i sezamovo ulje su svi glavni igrači koji se okupljaju kako bi obložili ove mesne kuglice, osiguravajući da ćete proždrijeti svaki zadnji zagriz. Poslužite se rižom ili rižinom cvjetače i imat ćete zadivljujući ručak za cijeli tjedan.

Više ukusno odlazi na mesnate kuglice od Kitchn

  • Kako napraviti meso: Najlakši i najjednostavniji način
  • Turska mesnatog mesa s parmezanom i kaduljom
  • Tjedni tjedan Teriyaki Meatball Bowls
  • Kako napraviti sočan pileće meso

Nabavite recept: Med Sriracha glazirane mesne loptice od jesti sami mršav