Ova juha od rajčice i rajčice će otjerati Blues s kišnim danom

(Slika: Skinny Taste)

Proljeće je ovdje, ali to ne znači da morate prevrtati tople, utješne obroke iz rotacije receptora – pogotovo ako ste ovih proteklih dana hladnog, kišnog vremena učinili da se želite curlirati iznutra s velikom, obilnom zdjelom juha. Ovo brzo i jednostavno meso, kupus i juha od rajčice samo su ono što vam se čini da se osjećate udobno dok čekate ljeto da stigne.

Ovaj recept sadrži upute za kuhanje juhe na pećnici i Instant Pot. Čak i ako nemate električni aparat za tlačenje, stovetop metoda traje manje od sat vremena, pa je to svakako ugodan obrok.

Ne uključujući sol, ova juha također poziva samo na osam sastojaka: mljeveno meso, luk, celer, mrkvu, kockice ili zdrobljene rajčice, zeleni kupus, govedinu i lišće. Nakon što ste odrezali povrće i dobili sve što je u loncu, obavlja se rukovanje – sve što vam je preostalo je da pričekate da kupus kuha u svilenu konzistenciju, a okusi za razvoj.

Poslužite juhu s nekim krušnim kruhom i bočnom salatom (koju možete napraviti dok juha odjekuje), a vi ste svi postavljeni! Zbogom, kišni dan blues.

Više kupusa Recepti iz Kitchn

  • Tjedne kupke za kupus
  • One-Pot Braised Kupus s Bacon
  • Šeširi s kupusima s pikantnim vapno od soje

Nabavite recept: Smeđi govedina, kupus i juha od rajčice od Mršavog okusa