Ova crunchy tajlandska quinoa salata je savršen ručak

(Slika: Cookie i Kate)

Borba za vašu borbu za ručak na posao je stvarna. Ali lagane salate poput ove – s quinoa, hrskavi veggies, i flavorful umak od kikirikija – će vas inspirirati da se to dogodi. Naravno, to zahtijeva malo posla naprijed, možda u nedjelju poslijepodne, ali onda ste nagrađeni sa šarenim, punjenje obrok ćete se zapravo veselite jesti kad se ručka za vrijeme ručka oko.

Ključ za uživanje u salati za ručak, pogotovo ako ćete ga jesti par dana za redom, ima različite boje i teksture. S usitnjenim ljubičastim kupusom, naribanim mrkvom, sjeckanim snijegom ili sjeckanim graškom, sjeckanim cilantrorom i tanko rezanim zelenim lukom, salata se potpuno isporučuje na tom mjestu.

Ne utječe na to da umak – mješavina glatkog maslaca od kikirikija, umaka s natrijevim tamarijem ili sojom, javorovim sirupom ili medom, rižinovim ocem, toasted sezamovo ulje, svježi đumbir, sok od limete i pahuljice – tako je ukusna jednostavno ćete ga jednostavno popiti.

Autor koristi quinoa kao osnovu za ovu salatu, ali također možete koristiti proso ako je to ono što imate pri ruci. Samo ne zaboravite ukrasti s nekim sjeckanim prženim, slanim kikirikama! Ta dodana zamršenost zaista brtva posao.

Nabavite recept: Crunchy tajlandski kikiriki quinoa salata od Cookieja i Kate

Više Quinoa Recepti

  • Tex-Mex Quinoa salata
  • Južnjački Quinoa punjeni paprike
  • Limun Quinoa s ukrasima, tikvicama i tikvicama