Osobni Twists: kako napraviti flavored mlijeko ili krema

Upijanje okusa u kremu ili punomasno mlijeko jedan je od najjednostavnijih načina da dobijete dodatni okus u kolač, kremu ili bilo koji drugi desert koji koristi čak i malo mlijeka. Želite li note cimeta u vašim cupcakes? Ili lavande u vašoj crnoj boji? Evo kako!

Ekstrakti i suhi začini očito se mogu upotrijebiti za dodavanje okusa, ali mliječni proizvodi imaju nekoliko drugih prednosti. Mliječni proizvodi jako dobro uzimaju okuse, što ih čini nekako glatkim i suptilnijim. Ovo je sjajno ako ne želite da okus izađe previše. Krem se također potpuno miješa u suhe sastojke, koji ravnomjerno distribuira okus na svaku zadnju mrvicu.

Da biste napunili vrhnje ili mlijeko, kombinite mliječne proizvode i sastojke okusa u tavi i stavite mlijeko u pepeo. Čim vidite da mjehurići počinju pjeniti na vrhu, isključite toplinu i pustite kremu da sjedne dok se ne ohladi na sobnu temperaturu. Zatim izolirajte krutine i nastavite s upotrebom krema u receptu.

Ako okus nije tako jak kao što želite, možete ponovno zagrijati mlijeko i ponovno ga isprati svježim sastojcima. Dokle god vam ne dopušta da se kuha predugo ili zamrzne, mliječni proizvodi se mogu ponovo zagrijati nekoliko puta prije nego što počnu uzimati to kuhano okus.

Gotovo sve može se upotrijebiti za ulijevanje mlijeka! Svaka biljka ili začina, svježa ili sušena, dobro radi. Koristite cijeli začin kad god je to moguće, kao što su cijeli štapići od cimeta, cijeli kardamom, ili cijeli zvjezdani anis. Također možete uliti zrna kave ili bilo kakav čaj u ormar, đumbir, vanilicu, lemongrass-heck, čak i chili paprike, ako želite!

Pokušati!

Povezano: Definitivno pokušajte ovo! Čaj napunio vruću čokoladu

(Slika: Faith Durand)