Od svih top konzerviranih i bocama Iced Coffees iz Starbucks, Ovo su 5 najboljih

Ako postoji jedna stvar koju Starbucks ima u pikovima, to je izbor. Da vidimo, želite li karamel Frappuccino ili moka Frappuccino? Birajte ili ne bič? Jedna pumpa ili tri? Oh, samo želite crnu kavu? Nema problema. Želite li ga pili na Clover ili sifon ili možda u Chemexu? I koji kafić idete – onaj na sjeverozapadnom uglu ili jugoistočnom uglu? Ili možda onu na ulici?

A to su samo kavane. Velika linija flaširanih i konzerviranih kava tvrtke jednako je vrtoglava. Opcije okusa kreću se od čokolade ili meda do, da, bundeve začin. Neki su zacrnjeni energizirajućim aditivima kao što je guarana, ili nude zalihu proteina. Čak i obična, nezaslađena verzija dolazi u dvije opcije: kremu ledene vode i hladno pivo (i da, čini se da postoji razlika).

S ledenom kavom na sebi, odlučili smo da je krajnje vrijeme da shvatimo koji od tih hladnih i kofeiniranih pića vrijedi zaliha. Zato smo zatražili od Starbucksa da nam kaže koja je od njihovih flaširanih i konzerviranih ledenih kava bila omiljena navijačica, a zatim ih sve skupili za test okusa.

Evo naših pet najboljih pijucima!

1. Bottled Cold Brew Black (nezaslađen)

Da, to je samo obična hladnoća, ali to je stvarno dobro. Vrlo glatko, plus je bogatiji i okrutniji u okusu nego nezasićenoj opciji za kavu. Kava za hladno pivo je pivo bez topline, što vjerojatno predstavlja svoj glatka okus. To se lako smanjuje, bez kreme ili šećera.

Kupiti: Bottled Cold Brew Black (nezaslađeno), 15 dolara za šest bočica od 11 unca

(Ocjena slike: cilj)

2. Sredstvo za krekiranu kavu od peciva nezaslađeno

Opet, samo obična hladna kava, ali glatka i ukusna. Međutim, ovo je malo kiselo i manje bogato okusom od hladnoće. Nismo sigurni jesu li to grah ili metoda kuhanja koja čini razliku, ali ne izgleda baš kao “premium” kao hladna piva.

  Kako narediti Skillet Cornbread

Kupiti: Srednja pečena kava s kavom na Targetu (pogledajte trgovinu za određivanje cijena)

(Slika: Amazon)

3. Flaširana hladna kakao i med s kremom

Iako su Starbucksovi flaširani obični ledeni kava toliko glatki i blagi da ne trebaju bilo kakve kreme ili šećera, hit krem ​​i med, plus suptilni nagovještaj kakaovog praha, pretvara ovu bocu u hladnu kavu – ne samo osvježavajuće vozilo za kofein. Osim toga, to je slatko (21 grama po 11 unca posluživanje), ali srećom ne dolazi kao zub-achingly slatko.

Kupiti: Flaširana hladna kakao i med s kremom, 22 dolara za boce od 6, 11 unca

(Slika: Amazon)

4. Doubleshot Espresso & Cream

To je bilo jednako kremastom i gotovo slatko kao i klasični karamel Frappuccino ispod (samo 1 gram šećera manje po unci), ali espresso ga je dalo više robusni okus kave. Razmislite o tome kao više “kava naprijed” Frappuccino. Osim toga, ovo donosi više kofeina u manjem pakiranju (110 miligrama kofeina po 6,5 unci) i nema zgušnjivače ili umjetne sastojke koji često imaju ostala konzervirana pića – samo espresso, mlijeko, vrhnje i šećer (s neka askorbinska kiselina kao konzervans).

Kupiti: Doubleshot Espresso & Cream, 16 dolara za 12, 6,5 unca limenke

(Slika: Walmart)

5. Flaširana kava od krumpira Frappuccino

Je li kava ili je to desert? Nismo bili sigurni jer je ovaj kremasti eliksir uistinu ukusan poput rastopljenog mlijeka kave ili slatkiša kave u tekućem obliku. Drugim riječima, to je ludo slatko. I, da, aromu od karamela smanjuje umjetne ekstrakte. Ali znaš što? U redu je s tim. Ispijajući ovo zapaženo sjećanje na naše devedesete teendom, kad bismo se pretvarali da smo sofisticirani, odabirom aromatiziranih zrna kave Gloria Jeans u trgovačkom centru, ili pijuckajući instant International Coffee izbačen iz limenke. Nostalgija je snažna, što je uglavnom zašto smo zapravo uživali u ovom krivom užitku. No, to možda neće funkcionirati za sve, a na 200 kalorija i 32 grama šećera po 9.5 unca koji služi, sa samo 75 miligrama kofeina, ovo piće definitivno spada u kategoriju deserta.

  Recept: Pileći Empanadas

Kupiti: Bocu piva kave od karamele Frappuccino, 5 dolara u Walmartu

Imate li omiljenu kavu sa konzerviranim ili bocama u zvijezdama Starbucks koja vam se sviđa? Recite nam o tome u komentarima u nastavku?