Neka ovo večeras bude salata za salatu od makadamske mliječne mačke

(Slika: Chelsea’s Messy Apron)

Kitchn-a Delicious Links stupac ističe recepte koje smo uzbuđeni zbog blogera koje volimo. Slijedite svaki tjedan dok objavljujemo favorite.

Nedavno smo podijelili neizmjerno veliku količinu kukuruznih recepata. Postoji ovaj genijalan trik koji se ulijeva u kukuruz, luksuzni Instant Pot mlijeko i kukuruzni kukuruz na klipu, svježa i jednostavna kukuruzna luka, crna grah salsa, kremasti kukuruzni mač i sir, i još mnogo toga. Pa zašto svi kukuruz? To je sezona, ljudi!

Naše omiljene trgovine i poljoprivredna tržišta prelijevaju po šavovima svježim, slatkim, sočnim kukuruzom i mi smo ovdje da vam kažemo što učiniti s njom.

Razgovarajmo salatu od tjestenine. To je najbolja vrsta obroka za pripremu tijekom vrućeg ljetnog dana, da ne spominjem da je okus još bolji. Zato sam svuda na ovoj meksičkoj ulici salata od kukuruza od Chelsea’s Messy Apron.

Počnite kuhati paket farfalle (aka bowtie tjestenina) prema uputama. Ispraznite i osušite rezance tako da ukusan preljev može zaglaviti u svakoj pukotini. Zatim pripremite kukuruz. Možete koristiti kukuruz na klipu i roštilju sve dok ne dobijete natječu i posipajte, upotrijebite drenirani, prethodno pečeni konzervirani kukuruz ili upotrijebite redoviti konzervirani kukuruz koji se zatim kuha do usijanog. Nakon ovog koraka, kuhajte nekoliko kriški slanine. Da, slanina!

Pripremite začinjeno, lime odijevanja pomoću majoneze, svježe stisnutu sok od limete i vapna, cumin, paprika, čili prah, Sriracha, sol i papar. Zatim napunite zreli avokado, zelene luk, cilantro i jalapeño u male komadiće. Slanina i cotija. Kombinirajte sve ove sastojke s kuhanom tjesteninom u veliku zdjelicu i idite u grad!

→ Get Recept: Meksička ulica Kukuruzna salata od tjestenine od Chelsea’s Messy Apron

(Slika: Joe Lingeman | Kitchn)

Više ukusnih salata od tjestenine iz Kitchn

  • Kako napraviti najlakši salatu od tjestenine
  • BLT tjestenina salata
  • Kako napraviti najbolju salatu od tjestenine bez Mayoa
  • Svjetlo i svježa talijanska salata od tjestenine

Naši čitatelji su također uživali: Equites meksička kukuruzna salata