Našli smo najkvalitetnije sireve za pečeni sir

Sjetite se posljednjeg puta kada ste imali a stvarno dobar sir na žaru? Ja! Bilo je još toplo od vrućine tava, s zlatno-smeđim, maslacem poljubljenim tostom koji je mojih prstiju ostavio samo malo masnoće, i bazen od sirovanog rastopljenog sira koji je prosijan kroz kriške sa svakim ugrizom. Svojim imenom, sir je ono što uistinu čini ovaj ikonični sendvič.

Pogledajte u bilo kojem slučaju sira i nema nedostatka izbora kada je riječ o odabiru ovog sendviča impresioniranog sastojka. Ali kada se radi o siru na žaru, nije sve sira pravo na posao. Odlučite što izgleda vaš najbolji sir od roštilja – klasični ili novi i moderni – i reći ćemo vam najbolji sir za vašeg sendviča.

Ako je vaš najbolji sir od roštilja klasičan kroz i kroz

Ako je vaša ideja za sir od roštilja MVP bezličan, pokušao i istiniti klasik napravljen na dvije kriške mastan bijelog sendvič kruha, nema boljeg punjenja od nekoliko komadića neonskog američkog sira. Ovo je sir na žaru koji smo odrasli, onaj koji još uvijek radimo kad nostalgija pogađa, a naručite kod restorana. Mi znamo točno što smo za kada uzmemo taj prvi ugriz.

Recite što želite o američkom siru, ali to je najviše pouzdano pekin izbor za izradu najboljeg sendviča sa sirom na žaru. Taj se sir svake sekunde topi kao san. To ne donosi mnogo u smislu okusa, ali to je u redu jer kada je riječ o klasičnom siru na žaru, nalazimo se u njoj za super-melty centar koji probija kroz maslac tinata tost.

(Slika: Joe Lingeman)

Ako je vaš najbolji sir od roštilja sve o nadogradnji

Pri proizvodnji sira na žaru, velika meltability i okus su najvažnije kvalitete koje valja razmotriti u odabiru sira. Zato je kombinacija oštrih cheddar i Monterey Jack najbolji sirevi kada želite pojačati svoju igru ​​sirene. Sharp cheddar – vaš izbor žutog ili bijelog – donosi okus dok se još uvijek lijepo topi, dok Montereyova utičnica donosi vrhunsku isparljivost.

Za najbolji cheddar-Jack sir na žaru, uvijek počnite s blokom svakog sira i rešetki 1/4 do 1/2 šalice svake, po sendviču, prije početka. Ogranjivanje sireva za sir na žaru dovodi do bržeg, čak i više taljenja. Znam da su prikladni, ali najbolje je preskočiti vrećice prethodno zgušnjenih stvari jer sadrže stabilizatore i ne rastopiti.

Pokušajte ovo kombinirati kada želite nadogradnju na klasični sir na žaru koji još uvijek osjeća poznat i recite nam što mislite. U međuvremenu, želimo znati koja je vaša verzija najboljeg sira na žaru!