Najbolji način za dodavanje proteina na Mac i sir

Kada želite dodati malo proteina u zdjelu maca i sira, stvari poput isjeckanog piletine ili mljevene govedine dobro će obavljati posao, ali tako će nešto što je malo više iznenađujuće – i vjerojatno još više okusa. Pokušajte s novim bjelančevinama za veličinu u obliku uljane tune i razmislite o vašoj zdjeli od mac i sira zauvijek promijenjen.

(Slika kredita: Lauren Volo)

Zašto trebate dodati ulje-napunjenu tunu u kutiju za Mac i sir

Tamo ima puno limenki tune, ali mi volimo uljepšane ulje najbolje. To je puni aromatizirani i više luksuzni okus od vrećice bogate sorte, što znači da se može dobro podnijeti i na bogatu zdjelu maca i sira. Ispustite tonu, promiješajte ga ravno u tjesteninu tako da se obloži u kremasti umak, a zatim samo zgrabite vilicu.

Kako napraviti Mac i sir s tune

Otvorite konzervu dobre kvalitete tune uljane mase, dok idete oko pripreme kutije instant makarona i sira. Kad je sirova tjestenina spremna, zalijte ga u zdjelice i na vrhu svake zdjelice s pjegavom tunom. Završite s nekoliko mrvica crnog papra i uživajte.

Nadogradnja Mac & Cheese

Kutija od instant makarona i sira je prazna škriljaca za brz i jednostavan, ali još važnije, obiteljski ručak ili večeru. Uz pomoć najcjenjenijih skladišta za živežne namještaje, možete zamotati neki sihevi mac koji je veći u okusu, teksturi i zadovoljstvu. Ova serija daje inspiraciju da iskopa vašu kuhinju i otkrije pojedinačne sastojke koji će pretvoriti vašu zdjelu.