Naši najpopularniji deserti 2017

Vjerujem u desert, uvijek. I bez obzira na prigodu, bilo da je to praznik, potluck, ili slučajna srijeda navečer, skokovao sam prema bezuspješnim slasticama koja ne zahtijevaju fancy sastojke ili tonu legworka. Ispada da se naši čitatelji osjećaju upravo na isti način. Najpopularniji deserti na web stranici ove godine sastojali su se od recepata koji su pogodni za obitelj, a koji slave jednostavnost, jednostavnost i ponekad čokoladu.

1. Kuhinja od kakao

Naravno, ovaj popis uključuje brownies! Ali ne samo brownies – ova inačica je jako čokoladna, dekadentna i žvakala. I najbolje od svega, to dolazi zajedno s kratkom sastavu džemova. Idite ovaj recept odmah.

(Slika kredita: Lauren Volo)

2. Kako napraviti najbolje čokolade avokado puding

Ovaj avokado puding čokolade je čokoladan i ukusan kao i svaki drugi puding, a to je čak i bogatiji degustacija, više neozbiljan, još čokoladniji. Najbolje od svega? Vegetarno je bez glutena.

(Slika kredita: Lauren Volo)

3. Kako napraviti najbolje limun barovi

Ovo je idealna limun bar koja svijetli naš svijet. Zahvaljuje vam mastan korač od krumpira koji je čvrst, ali dovoljno nježan za grickanje, a gusta i slatkasta napunjenost ravnoteže slatkoće i svjetlucavog limuna.

(Slika: Maria Siriano)

4. Kolač od limuna bez jogurta

Mnogo mjeseci kasnije ovaj ne-peći desert i dalje me čini osmijehom, dijelom jer potiče slatku nostalgiju Jell-O i Cool Whip od moje mladosti. Razmislite o ovom omiljenom potlucku kao kapricijskoj igri na kolačima od limuna.

(Slika: Christine Han)

5. Jednostavna limunska kolača s umakom od umaka od maline

Ovo je slojni kolač koji bilo tko – početak pekara i iskusan pro podjednako – može napraviti. Slojevi sunčane limunske kolače popunjavaju najlakšim, upravo slatkim dovoljno malim malim okusom maline, a sve što treba je raspršenje svježih malina i malo limuna, a vi ste dobro ići.

(Slika kredita: Meghan Splawn)

6. 2-Sastojci lubenica šerbeta

Bilo je to vrlo vjerojatno ukusni desert koji sam napravio cijelo ljeto, a ako volite šerbet, siguran sam da se slažete. Sa samo dva sastojka i procesorom hrane nije se moglo lakše povlačiti zajedno.

(Slika: Christine Han)

7. Kako napraviti slatki plod s bilo kojom vrstom voća

Nije sezonska sezona ne postoji mjesto za voće koje se slomiti kao desert. S hrskavim, maslinovim mrvicama na vrhu, to je vječno zadovoljstvo za mnoštvo koje je dovoljno lako napraviti za tjedan dana.

(Slika: Joe Lingeman)

8. Kako napraviti mekane i žvakav kolači od kikirikija

Ako volite klasične meke i žvakale kolače od maslaca od kikirikija, obožavat ćete ovu verziju. Potrebno je ovaj omiljeni omot novim visinama miješajući čips od kikirikija i pečene kikirikije u tijesto.

(Slika: Joe Lingeman)

9. Skillet Apple Crisp

Poput satova, kad prvo pada hladnoća udara zrak, znam da je vrijeme za jabuku svjež. Pokušao sam toliko mnogo varijacija tijekom godina, a ova svježica je lako moja omiljena.

(Slika: Eric Wolfinger)

10. Talijanski torta od mrkve

Ovo nije ništa poput tradicionalnog kolača od mrkve, i to je upravo ono što ga čini tako nezaboravnim. Ona preskače topla začina, a umjesto toga lagano zaslađen, narančasti kolač je sve o mrkvama.

(Slika: Joe Lingeman)

11. Slatka i slana mješavina čokolade

Kombinirajte čokoladu s nekim slatkim škripanjem i malo soli, a imate posipanje koje odmah čini gotovo bilo koji desert čak i bolje. Posebno ga volimo na sladoledu, kolačima, cupcakes, cookies i puding.