Naši Cheez-It-Loving Minds bili su danas puhani

Teško je pobijediti Cheez-It krekere. Jestive su! Slane su! Oni su hrskavi! Oni su ljubitelji publike za djecu i odrasle! Postoji samo jedna stvar bolja od Cheez-Itovog krekera – i to je izgorio Cheez-It kreker.

Znaš o čemu govorim: Cheez-To što ste pronašli u svakom drugom šaku koji je nekako dobio nešto više dobro od ostalih u gomili. Mračnije je od ostalih krekera na hrpi i okusa još malo, spaljeno. Ali na dobar način!

(Slika: Lisa Freedman)

Spaljeni Cheez-Its su najbolji i svi kažu tako. Očigledno ljudi kažu tako toliko toga, Kellogg, osvaja po zahtjevima, odlučio poduzeti akciju: Navodno, prije nekoliko godina, brand je pokrenuo Extra Toasty Cheez-Its. Nikada nisam čuo za njega ili sam ga vidio na policama.

Podne, pitao sam svoje kolege urednike i nitko od njih nije ni čuo za to. Naravno, svi smo znali (i temeljito uživali) tekstura Cheez-It Groovesa, praškastu bijedu Bijele Cheddar Cheez-Its i razigranost Scrabble Junior Cheez-Its. Nikad nismo čuli za (ili uživali) cijelu kutiju Extra Toasty Cheez-Its. Znači, bilo je samo jedna stvar za napraviti: Pronašli smo nekoliko kutija na Jetu i krenuli da bismo ukrali desetke i desetke njih u naše pite rupe.

Kupi: Extra Toasty Cheez-It, 3,50 dolara za 12,4 unce u jetu

(Slika: Lisa Freedman)

Bila sam zabrinuta da bi to bilo pretjerano. Kao, je spaljen Cheez – To je samo sjajno jer je to novina u moru redovnog Cheez-Its? Izgleda, ne. Barem po mom mišljenju, zdjelica puna prepunjenih Cheez-It krekeri je bolji od povremenog spaljenog Cheez-It kreker.

Naš novi scenarist, Lauren Masur, složio se sa mnom. Ariel Knutson, naš urednik za vijesti i kulturu, ipak je prihvatio suprotno (i netočno!) Stajalište: “Mislim da mi se sviđa izvornik bolje – ne dobivate toliko sira okusa na ovaj način.”

Stvarno mislim da je u krivu, ali opet, također volim paljen kokice.

povezan: Kako napraviti Cheddar kolača od sira.

Jeste li imali prethodno dodatni točkasti Cheez-It krekeri? Što si mislio? Slažete li se da su izgorjeli najbolji? Raspravite u komentarima u nastavku!