Naš 5 Omiljeni Recepti za pečenje za večere u tjednu

(Slika: Maria Siriano)

Kada mislimo na pečenje, većina nas slikovitih dugih, sporih nedjeljnih poslijepodneva pomno je provela mjerenje, miješanje i stvaranje remek-djela kolačića, kolača i kolača. No, rečeno je da je od bilo koje istine istinito i suprotno, što znači da se vrijeme pečenja također može naći u brzim eksplozijama i između trenutaka, čak i na noći.

Tjedno pecivo je praktičnija, svakako sigurna. To su zdjele muffine koje ste pomiješali da biste poslužili s polaganim pečenim čilijem ili kratkom serijom peciva za posluživanje s juhom. Vikend pečenje nije ništa manje lijepo ili zadovoljavajuće nego vikend pečenje – proces samo izgleda drugačije. Ali na kraju još uvijek radite nešto ukusno za dijeljenje. Imajući to na umu, ovdje su pet naših omiljenih receptura za pečenje u tjednu koji pomažu da večera bude poseban.

(Slika: Maria Siriano)

Nagnuti se na ukusnim kruhom

Muffini i kruhovi, poput kruha od banane ili tikvica, ne moraju biti rezervirani samo za doručak. Zapravo, ukusni muffini jedan su od najbržih recepata za pečenje na koje se možemo sjetiti. Ako ih napunite povrćem i poslužite ih sa srdačnom salatom, oni mogu potpuno raditi kao večera. Tajna što ih čini još ugodnijim za sve večeri je da naređujete bilo koje povrće u tijesto, tako da ne zahtijevaju dodatnu kuhanje prije pečenja.

Probaj: Slatki krumpir i parmezanski muffini

(Slika: Maria Siriano)

Izradite vlastitu večeru Magic sa omiljenim zamrzivačem

Sve što napravite naprijed i spremite u zamrzivač može se posuditi na večeru čuda. Izradom hrpice keksa ili špekula ispred vremena i zamrzavanje za kasnije, imate dar za vaš budući jastvo kad se večera počinje osjećati nemogućim. Zamrzavanje neizrečene pečene robe za duži rok skladištenja znači da možete ispeći onoliko ili malo koliko vam je potrebno, a oni će svježe kušati.

Probaj: Utorkom noćni zamrzivač keksi

(Slika: Maria Siriano)

Dodajte dodatnu nadogradnju na svoj tjedan

To je kvasac šala, dečki. Praktično govoreći, tijesto koje se prenosi kvasac nije u potpunosti izvan pitanja u srijedu navečer – samo trebate više kvasca da biste dobili ono što ide. Brzo ručak za večere ili čvor s cheesy češnjakom moguće je tijekom tjedan dana, sve dok razumijete da trebate kvasac i puno toga i oko sat vremena uskrsa.

Uzmi taj sir povucite: Četvrtak u srijedu Cheesy češnjaka

(Slika: Maria Siriano)

Hranite gomilu s pečenom pločom

Volimo pečenje panela zbog svoje sposobnosti da brzo zadovolji gomilu. Trebate li laganu tortu za proslavu sredinom tjedna? Kolač panike! Trebate li kruh za kavu za mnoštvo djece? Pločica za kukuruz za kukuruz do spašavanja! Budući da su ove pečene robe u tankom, ravnom sloju, oni peče i ohladi brže od svojih tradicionalnih kolegama.

Pecite: Četvrtak Night Sheet Pan kolača

(Slika: Maria Siriano)

Omogućite favoriti za navijače, brže

Već petkom navečer imamo pizzu kod kuće, ali povremeno zaboravljam početi tijesto prije vremena i ne želim čekati sat vremena za dostavu pizze. Izrada jednostavnog tijesta kvasca (opet s puno kvasca za brz rast) znači da mogu preskočiti isporuku (i spasiti malo tijesta), a još uvijek stvaranje pizze svatko će ljubav.

Evo pizza u petak: Petak Noćni kolačići