Naš 10 omiljenih receptura bez mesa

(Slika: Joe Lingeman)

Bilo da ste vegetarijanac ili samo tražite više mogućnosti za večeru bez mesa, tjestenina je uvijek veliki odgovor. Budući da je pravi praznik za gotovo sve, lako je učitati s povrćem, sirom i drugim zadovoljavajućim sastojcima. Ove 10 recepata su dokaz.

1. Miso-maslacni gljive i rezance

Miso se može činiti poput iznenađujućeg sastojka tjestenine, ali dodaje bujicu umami bogatstva koja, u kombinaciji s gljivama, čini za vrlo slano jelo.

(Slika: Joe Lingeman)

2. Cheesy vegetarijanska lazanja

Mješavina gljiva, paprike, patlidžana, tikvica i bebe špinata osiguravaju da se ova lettuca punjena ricotta i mozzarella napuni do vrha s povoljnim povrćem.

(Slika kredita: Lauren Volo)

3. Antipasti Bar Tjestenina

Ova tjestenina je beskrajno prilagodljiva: Jednostavno započnite raširući bar u restoranu trgovine i sakupljajući svoje omiljene omjere i krajeve. Zatim je to samo stvar kipuće tjestenine i bacanje sve zajedno.

(Slika: Joe Lingeman)

4. Spagetti s Mascarpone, Meyer limun, špinat i lješnjaci

Ovo je materijal za večeru. Mascarpone čini bogat i kremasti umak za tjesteninu koja je zatim olakšana s slatkim, cvjetnim limunom Meyer i zamotan svježim špinatom.

(Slika kredita: Lauren Volo)

5. Pečenje sira od rakije od rakije

Ovo je vrsta poput lijene lasagne. Ravioli slojevitih sira s umakom od rajčice, više sira i gljiva; pecite ga; i uživajte u obroku tako bez napora.

(Slika kredita: Lauren Volo)

6. Kremasta suncokretna rajčica Fettuccine

Umjesto da skuhate vrhnje i maslac kako biste napravili umak, brzo promiješate zajedno s tjesteninom i skuhanim kozjim sirom u istoj tavi koja je koristila za prženje aromata tjestenine.

(Slika kredita: Jenny Huang)

7. limunska kremasta tjestenina

Tajna ove jednostavne tjestenine jest prženi kruh. Dodaje čitav niz teksturalnih kriza, što ga čini previše lako udisati cijeli servis.

(Slika: Joe Lingeman)

8. Kako napraviti čašu od tjestenine Primavera

Ne samo da je ova tjestenina ispunjena svim bojama duga, nego se također spaja u samo jednu posudu, što olakšava montažu i još lakše čišćenje.

(Slika: Maria Siriano)

9. Tjestenina limunske brokule

Ova svijetla, svježa tjestenina dobiva dvostruku dozu zelene, zahvaljujući uključivanju brokule i grašaka. Ako slučajno imate kutiju kratke tjestenine na ruci umjesto špageta, slobodno ga koristite umjesto toga.

(Slika: Joe Lingeman)

10. Pečeni crveni paprika Alfredo

Jar pečene crvene paprike može biti malo hrabar i dosadan, ali postaje inspirajući umak od tjestenine kada se pomiješa s teškim vrhnjem i parmezanom.