Mogu li koristiti hranu za bebe u receptima za odrasle?

P: Bok – mislim da imam jedno od čudnih “dobrih pitanja” za Kitchn, koje ćete ikada dobiti.

Pametno: kako mogu ponovno namjestiti dječju hranu za kuhanje odraslih?

Da, postoji backstory – Nedavno sam skrivao mačku kroz konačnu bolest, a dio toga pokušava pronaći nešto što će jesti. Jedna od stvari koje je moj veterinar predložio bila je dječja hrana – samo straight-up pureed piletina ili šunka iz Gerber. Tako bih nekoliko puta dobila posudu, stavila mu žlicu za moju mačku – a on bi malo grickao, ali onda ostavio ostatak, pa bi u hladnjak stao jar.

Pa, to je gotovo (mačka, nažalost, preminula prije mjesec dana), i shvatio sam što da radim sa svim ostalim stvarima. Osim … dječja hrana. Još uvijek imam ta tri uglavnom puna posuda u mojem hladnjaku; jednom govedinom, jednim piletinom i jednim pršutom. I ja sam malo previše štedljiv da ih bacim.

Pa pokušavam razmišljati kako se mogu ponovo razmotriti za nešto drugo – sendvič širi? Miješati s vodom kao zalihe juhe od nužde? Sve ideje za ponovnu upotrebu dječje hrane?

Poslano od Kim

Urednik: Kim, duboko suosjećanje s gubitkom vaše mačke. Tako tužno!

Što se tiče dječje hrane, ovo je zanimljivo pitanje – ali moramo reći, vjerojatno bi bilo najbolje da ih izbace ako su otvoreni više od mjesec dana. U ovom se trenutku ne čini mudrim jesti ih.

Ali znatiželjan nam je korištenje dječje hrane u receptima. Je li itko pokušao ovo? Imate li recepte koji ovise o kavi za dječju hranu?

Sljedeće pitanje?

Povezano: Obiteljsko vrijeme: kako napraviti vlastitu hranu za bebe

(Slika: info poluga)