Može li vam stvarno napraviti šlag s samo zidar Jar?

(Slika: Kelli Foster)

Može li stvarno biti moguće napraviti domaću šlagom samo zdjelica?

Nijedna umorna ruka od šišanja. Ne stavljajte mješalicu za stalak samo da napravite nekoliko šalica šlagom. Bez mlaznica za pranje, ili uranjanje miješalica za čišćenje. Umjesto toga, postoji metoda jednostavna poput preljevnog vrhnja u posudu, brtvljenje poklopca lijepo i čvrsto i dajući mu dobro tresti. Vrlo zvuči previše dobro da bude istina, u redu?!

Izvorni Savjet

Prvo sam pročitao ovaj savjet, napisao Chris Scheuer, u Parade Magazine. Iako, brzo pretraživanje Googlea zdjelica donosi i nekoliko rezultata.

Umoran od konzervirane šlagom, Chris je počeo stvarati vlastiti jednostavno ga potresajući u zdjelu. Preporučuje stavljanje zdjelice u zamrzivač 10 do 15 minuta unaprijed, a zatim dodavanje teških vrhnja (šećer i vaniliju, po izboru, ovisno o vašem slatkom zubu), i snažno trese staklenku 5 do 6 minuta.

Pročitajte izvorni savjet: 5-minutna svježa šlagena kremu u Zidar Jar u Parade Magazine

Metoda ispitivanja

Da bismo testirali ovu metodu, odlučio sam preskočiti stavljanje zdjelice u zamrzivač. Umjesto toga napunio sam staklenu posudu na sobnoj temperaturi otprilike na pola puta s 1 šalicom hladne vrhnje za žvakanje, prorezom granuliranog šećera i 1/2 žličice ekstrakta vanilije. Poveo sam poklopac na staklenku i počeo snažno tresti.

(Slika: Kelli Foster)

Rezultati

Lagana i sofija šlag u manje od 60 sekundi!

Pročitao sam niz računa koji spominju ovu metodu uzimajući bilo gdje od 3 do 5 minuta. Pokušao sam ovu metodu nekoliko puta (još uvijek se činilo previše dobro da bude istina nakon prvog pokušaja!) I to mi je trebalo više od 45 sekundi da ide od liquidy krema na savršen desert preljev. Možda je moj uzbuđenje dobio najbolje od mene i ja sam osobito snažan shaker.

  10 Zadovoljavajući bezalkoholna pića za hladne vremenske mjesece

Druge metode preporučuju dodavanje šećera i vanilije, jer krema počinje gubiti. Ovo je jednako dobro. Radije dodajem sve u početku samo kako bi stvari bile jednostavne.

Presuda: Ovo je napetost za um!

Završne bilješke

Našao sam novu metodu za izradu šlagova, zasigurno! Brzo je, jednostavno i gotovo se ne čisti. Također volim da je zidarski jar također služi kao spremište ako imate ostataka.

Ova je metoda posebno lijepa za upotrebu dok putujete! Dakle, ako planirate raditi kuhanje tijekom ljetnog odmora, preporučujem pakiranje zdjelice …. Desert je uvijek bolje s domaćim šlagom!

Napravite šlagom u zdjelu Jar: Pogledajte video