Ljetni recept: Tri cvijeta od soka od punog soka

Puno pržena tikvica cvjetova je lako napraviti. Obećanje. Ako vam ne smeta prženje, ovo je 15-minutni proces od početka do kraja. Vrhovima. Postoje i određeni načini kako bi se osiguralo najukusniji ishod. I to uglavnom ima veze s sirom.

Mnogo sam zabavljala ovog ljeta. Ali ništa više nije poznato Ooh-a nego ove ahh-inducing punjene cvjetove. Oni su stvarno da dobro.

Mnogo toga je recept koji je ukusan. Na vrhu popisa je sama tijesto. Lagana je, isprepletena zračnim džepovima i super ukusna, s laganim okusom piva. Ali najviše od svega, to je sve o punjenju.

Tipično vidite cvjetove od tikvica punjene samo svježom ricottom, ali one imaju sve važniji dodatak mozzarelle i Parmigiano Reggiana. Nešto je tako lijepo o kombinaciji super melty, gipka sira poput mozzarelle. To je teksturavo uvjerljivo punjenje, s onim kremastim, neozbiljnim tragovima ricotta, uz guske žice mozzarelle. A parma dodaje veliki hit soli. Tri sireva nikada nisu bila potrebnija.

Zamislite bijelu pizu, s tim eteričnim spojom svježe ricotte i mozzarelle. Takav dobar brak. Sada, dodajte parm. Kada se svi rastopi, prilično je sigurno reći da je ukus je doveden na novu razinu. Dovoljno je rekao.

Pa, još jedna stvar. Prije početka, imajte na umu ovaj trik za ispunjavanje cvjetanja: Držite podnožje cvijeta u jednoj ruci, au drugoj držite cijevni vrećicu ili plastičnu vrećicu napunjenu smjesom sira. Udahnite u središte cvjetanja. To će ga otvoriti tako da možete uredno staviti vreću punjenja u sredinu. Možda ćete morati nastaviti puhati dok punite cvjetanje do kapaciteta.

Veličine cvjetanja se razlikuju, ali u svakoj se od njih uobičajeno uklapa nekoliko žličica. Budite velikodušni, ali nemojte pretjerivati. Ako se cvjetovi počnu raspadati, nemojte se bojati. Tijesto je prilično debelo i dobro će se pobrinuti da se sir ne ispušta, ali pokušajte prekinuti ispunjavanje prije nego što se šavovi cvjetanja suzu previše. Cvjetovi se mogu puniti i držati u hladnjaku, labavo pokriveni, sve dok ne budu spremni za prženje.

Tri soka cvijeća od punog soka

Stvara 12

 • 3/4 kupa

  svježa ricotta

 • 1/2 kupa

  grubo uklesana svježa mozzarela

 • 3 žlice

  fino naribani Parmigiano-Reggiano

 • 1

  žumanjka jajeta

 • 3/4 kupa

  + 1 žlica za sve namjene brašna

 • 1/4 čajna žličica

  svježe ribani muškatni oraščić

 • Koser sol i svježe mljeveni papar

 • Biljno ulje, za prženje

 • 1/4 kupa

  fino kukuruzni

 • 3/4 do 1 kupa

  pivo (ljetna ale dobro radi)

 • 1

  limun

 • 2 žlice

  svježe lišće od timijana, za ukras

 • Maldon ili druga pjegava morska sol, za ukras

Ispunjavanje i cvjetanje stvari: U srednjoj zdjeli, kombinirati ricotta, mozzarella, parmigiano reggiano, žumanjak, 1 žlica brašna, muškatni oraščić, 1 1/2 čajne žličice soli i 1/2 žličice papra. Umiješajte i ukusite i prilagodite začin. Prijenos punjenja u vrećicu za tijesto ili plastičnu vrećicu koja se može ponovno zatvoriti i odrezati pola metra od dna vrećice kako bi se stvorio otvor.

Udahnite u središte svakog cvijeta kako biste stvorili zračni džep i pomogli ispuniti uredno. Stavite kraj vrećice za cijevi ili plastičnu vrećicu u središte i stisnite vrećicu da se napuni. Napunite svaku cvjetu od tikvica s približno dvije žlice punjenja sira. Stisnite krajeve cvjetanja kako bi se lagano brtvilo. Odložite pune cvjetove.

Napravite tijesto i pržite cvjetove: Toplina 1-1 / 2 inča ulja u dubokom, teškom dnu od lijevanog željeza tava preko srednje visoke topline dok ne dosegne 375 ° F na bombon termometar.

U međuvremenu, u srednjoj zdjeli, kombinirajte preostalih 1 šalicu brašna, kukuruzne žličice i 1 čajnu žličicu soli. Postupno dodajte pivo, šaljući, dok tijesto bude glatka. Počnite s 3/4 šalice piva, a ako je potrebno, dodajte više piva žlica u isto vrijeme dok ne postignete dosljednost guste palačinke tijesto.

Ispitajte ulje i tijesto tako što ćete ispustiti žlicu u vruće ulje. Ako odmah puše i počne lagano zlatno okretati za 20 sekundi, spremni ste za prženje. Ukusite svoj komad testera i dodajte još soli na tijesto, ako vam se sviđa.

Upijajte svaki cvjetnjak u tijesto i odmah pažljivo stavite u ulje. Ponovite s preostalim cvjetovima i pržite, jednom okretanjem, dok zlatno smeđe, oko 2 minute po strani. Ako je potrebno, pržite u serijama kako ne biste pretrpali tavu. Održavajte toplinu ulja povećavajući ili snižavajući toplinu između šarži.

Uklonite cvjetove na tanjur s papirnatim ručnicima. Pospite s lišćem od timijana i maldon sol. Zest od limuna kora iznad vrha i završiti s iscijediti od svježeg soka od limuna. Poslužite odmah.

Nora Singley nekoć je bio siromasnik i direktor obrazovanja u Murrayovoj trgovini sirom. Do nedavno je bila TV kuhar na The Martha Stewart Showu. Trenutno je slobodni stilski hrana i privatni kuhar u New Yorku.

Povezano: Pet načina za jesti cvjetove u squashu

(Slike: Nora Singley)