Lacanche do La Cornuea: 4 prekrasna francuska područja

Ti francuski rasponi su sooo lijepi, oni mogu napraviti kuhinja. Dizajn, izvedba, boje! Što ne voljeti? U gornjoj galeriji pogledajte nekoliko modela u pravim kuhinjama, a zatim pogledajte neke od naših odabira nakon skoka:

Drugi pic up vrh je iz naše vrlo vlastiti Greg’s Gorgeous Renovated Kitchen. Uvijek smo se divili ovoj kuhinji, s prekrasnom arhitekturom savršenom pohvalom Lacancheovog asortimana.

Posljednja slika u galeriji iznad je kuhinje s namještajem koju je dizajnirao francuski proizvođač rasvjete La Cornue. Tvrtka je prepoznala ljubav prema estetici i stavila je u liniju kabineta koja odgovara njihovim rasponima.

Nekoliko od naših omiljenih pijucica za francuske raspone prikazano je u nastavku. Jedan je div (možemo sanjati, zar ne?), A ostatak bi definitivno bio prikladan za stan ili malu kućnu kuhinju:

Na pravom mjestu, Fontenay by Lacanche je veliki tata s velikom cijenom od oko 11.000 dolara. Volimo ga u ovoj žarkoj žutoj boji i pružit će više nego dovoljno prostora za profesionalno kuhanje kod kuće.

Rully, također Lacanche, nalazi se na lijevoj strani. To je manji raspon i dolazi na oko 7.000 dolara.

Postoji i cijela linija raspona La Cornuea za jednostavnu kupnju u SAD-u u Williams-Sonomi. Na desnoj je CornuFé La Cornue, dostupan u Williams-Sonomi za 8.600 dolara.

Kao alternativu punom rasponu, također se sviđa Marengo kuhalo od strane francuskog proizvođača Morice, s lijeve strane. Također ne zaboravite E. Caumartin, drugog proizvođača raskošnih raspona izravno iz Francuske.

Povezano: Francuski ili američki? Pogodite zemlju ovih kuhinja

(Slike: Jaime Ardiles-Arce / Architectural Digest, Greg Henry iz Sippity Sup, Lacanche, La Cornue)

  Alat za specijalizaciju: Najbolji Oyster Knives