Kolačići od kikirikija napravili ovu blagdansku sezonu

(Slika: Joe Lingeman)

Ako je vaš cilj ovo blagdansko godišnje doba je da se ispeći hrpa kolačića zajamčenih za impresioniranje i oduševljenje, nemojte gledati dalje od onog stakla maslaca od kikirikija koji visi u vašem hladnjaku ili ostava. Od klasičnih žvakavih kolača od maslaca od kikirikija i čokoladnih vrhova s ​​maslacem od kikirikija do nebijeljenih šankova i veganske verzije s marmeladom, tu je nešto za svakoga u ovih 10 ukusnih recepata.

1. Kako napraviti meke i žvakati kolači od kikirikija

Želite li učiniti još bolju omiljenu seriju isprobanih i istinitih krekingnih maslaca od kikirikija? Slijedite našu vožnju i učitajte ih čipsima od kikirikija i hrskavim kikirikijem.

(Slika kredita: Leela Cyd)

2. Začinjeni kikiriki maslac poljubiti kolačiće

Ovi kolačići su sve što volite o klasičnom cvjetanju s maslacem od kikirikija, s urezom od začina od cimeta.

(Slika: Emma Christensen)

3. Kako napraviti kikiriki maslac Scotcheroos

Scotcheroos su u osnovi poput Rice Krispies tretira pomiješana s velikodušnim kolač maslac od kikirikija, a zatim prevučene s pjegav sloj čokolade i butterscotch čips (aka total crowd-pleasers).

(Slika: Maria Siriano)

4. Trgova od kukuruznog i kikiriki maslaca

Ako je Rice Krispies tretira vaša ideja, ovo je lijep način da svoj odmor za pecivo igraš svježim njuhom. Ne samo da su ove čokolade i maslac od kikirikija smiješno dobri, ali također dolaze zajedno sa samo pet sastojaka.

(Slika: Brie Passano)

5. Bez kolačića keksa-maslaca proteina

Ovo je čokoladni kolač od maslaca od kikirikija s kojim se možete osjećati potpuno dobro. Oni su ne-peći, naravno zaslađen tretman s pregršt tamne čokolade chunks, za dobru mjeru.

  Veganski Snack Recipe: voćna salata u posudi

(Slika: Gina Eykemans)

6. Veganski kikiriki maslac i slatki sendvič kolačići

U slučaju da vam je potrebna pomoć pri kolačima maslaca od kikirikija na vrhu, ovaj recept će vam pokazati put. Aquafaba je uklopljen u šaržu šiške, čekajući da se spoji između nekoliko tih kolačića s četiri sastojka.

(Slika: Dan Goldberg / Ten Speed ​​Press)

7. Mindy Segal je kolačići od kikirikija

Znaš li što je uvijek dobra ideja pri izradi kolačića od maslaca od kikirikija? Dodavanje nekog kikirikija krhko na tijesto! Ovi kolačići peku, tanki, nevjerojatno ukusni.

(Slika: Nealey Dozier)

8. Krem kikirikija i espresso cvjetovi tartufa

Ako ste ozbiljni ljubitelj čokolade, to su kolačići za maslac od kikirikija za vas. Počinju poput tradicionalnih cvjetova s ​​maslacem od kikirikija, ali preskočite Hersheyjev poljubac u korist kremastog espresso ganache s šiljkom Kahlua.

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

9. kolačići od kikirikija i fudge zobene kolačiće

Evo što možete učiniti kada se osjećate neodlučno. Od kolača od zobenog brašna do maslaca od kikirikija i čokolade, ona pogoduje sve dobre stvari.

(Slika: Emma Christensen)

10. kolačići od kikirikija i žele

Ovaj PB & J-meet-cookie mash-up će se neke valjanje, rezanje i rezanje, ali slatka nagrada koja ga očekuje je potpuno isplata.