Koji je najbolji način za izradu Quica za uredsku zabavu?

(Slika: Emma Christensen)

P: Započinjemo klub za doručak na poslu samo za članove koji se prijavljuju. Oko 16 ljudi će sudjelovati. Imam prekrasni recept za quiche koji svi vole. Pitam se jesam li mogao napraviti quiche u dva 8 “x 8” staklena jela za pečenje koje bi se svaka mogla ponovo zagrijati u mikrovalnoj pećnici? (Veće jelo ne bi odgovaralo.)

Također uvijek koristim zamrznutu kore koja se kupuje u trgovini koja dolazi u pločicu od aluminijske folije i ne može se ponovno zagrijati u mikrovalnoj pećnici. Razmišljala sam o tome da koristim staklenu kolačicu i da koristim phyllo za koru. Ako bih to ponovno zagrijati na poslu bi li kora previše mokraća? Ili bih trebao upotrijebiti zamrznutu pjenušavu koru? Napomena: za bilo koju drugu priliku mogu napraviti svoju koru, ali ne sredinom tjedna.

Poslano od Gail

Urednik: Mislim da možete upotrijebiti zamrznutu koru kolača i ispeći kvicu u staklenim pećnicama. Osjećam se kao da će to raditi sasvim u redu! Možda biste htjeli izravnati posude s pergamentom kako biste lakše dobili komade.

Čitatelji, što misliš?

Sljedeće pitanje?