Keramički Bakeware od Giada De Laurentiis za cilj

Celebrity kuhari koji nude svoju stručnost za trgovce lanaca nisu ništa novo. Dobivanje ljudi da kupuju svoje proizvode ima puno veze s ljudima koji ih zapravo vole. Doista nam je drago uživati ​​u Giadi De Laurentiis, pa nije bilo pamet da bismo kupili kad smo prošli tjedan u Targetu.

Ne mislimo da smo stvarno mogli izraziti pravedan kako uzbuđeni smo dobili kad smo bili šetnju kroz naš lokalni Target i primijetio divovski Giada De Laurentiis znakove. Odmah smo prešli i nisu mogli shvatiti što smo prvi željeli pogledati. Primijetili smo veliku kutiju punu keramike. Mislili smo da je to sudbina, jer mi bili su u strašnoj potrebi za bakeware. Nije trebalo više od 30 sekundi prije nego što se nalazilo u našoj košarici, a recepti su plutali oko nas u glavi.

Primijetili smo i puno drugih sjajnih predmeta! 6-kom. Ceramic Bakeware Set (koji smo kupili), 10-pc. Professional Set Tri-Ply Clad Set za kuhanje (svaki komad je dostupan odvojeno!), Od nehrđajućeg čelika 14-pc. Postavi za jelo (opet, svaki komad dostupan zasebno), kao i čitav niz gadgeta i alata!

Cijene su razumne, s obzirom na to tko je Giada i za što je poznata. Nismo iskoristili naše 6-kom. Keramički Bakeware Set još, ali smo čitali recenzije i svi su bili dobri. Tu je i izbor tjestenina (kupili smo kutiju Orzo tjestenine) i vinaigrettes.

Video koji imaju na web stranici dovoljan je da vas prisili da pada na plijen za Giada De Laurentiis za ciljnu liniju – to je suštinsko Giada i ono što svi volimo o njoj (dobro, očito ne svi od nas). Mi zapravo nismo bili njezini najveći obožavatelji, ali tijekom godina ona je narasla na nas. Nadamo se najboljem kad konačno upotrijebimo ono što smo kupili. Stavke dolaze s 1 godina ograničenom jamstvom, ako bilo što pođe krivo ili bi trebalo biti neispravno. Nismo sigurni hoćemo li kupiti neki od aparata, čak i uz jamstvo.

Što mislite o Giadi De Laurentiis za ciljnu liniju?

Povezano: Mario Batali’s Prep Bowls: Gotovo savršen

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovom pregledu predstavljaju osobne stavove recenzenta, a ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen na bilo koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime.

(Slike: Kristen Lubbe)